7 Ιουνίου 2010

20:57


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥΑθήνα, 4 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Χάρης Τσιόκας, δέχθηκε χθες στο γραφείο του αντιπροσωπεία εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας (ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ, ΑΜΕΛ, ΤΡΑΜ), οι οποίοι πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία με εργασιακά και ασφαλιστικά αιτήματα.

Ο κ. Τσιόκας, αφού άκουσε τους εργαζομένους, υπογράμμισε την δύσκολη οικονομική συγκυρία στην οποία βρίσκεται η χώρα μας και τους διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να διατηρήσει τον κοινωνικό χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών. Ωστόσο, επισήμανε ότι ο Όμιλος των συγκοινωνιών έχει καταστεί ζημιογόνος τα τελευταία χρόνια, με ελλείμματα πολλαπλάσια του μέσου ευρωπαϊκού όρου, τα οποία επιβαρύνουν τα αρνητικά οικονομικά μεγέθη που προσπαθεί η Κυβέρνηση να τιθασεύσει.

Ο κ. Τσιόκας ανέφερε ότι οι διεκδικήσεις θα πρέπει να κινούνται προς την κατεύθυνση στήριξης της βιωσιμότητας των αστικών συγκοινωνιών και του κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών προς όφελος των πολιτών και κυρίως των ίδιων των εργαζομένων. «Η συμβολή σας για την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξυγίανση, θα είναι πολύτιμη», τόνισε χαρακτηριστικά.<span class=2010.0604 ΔΤ συνάντηση με απεργούς ΜΜΜ.docΕγώ αν τα έμαθα καλά ο Γ. Γ. εμμέσως πλην σαφώς είπε:ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ..... ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ!!!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.