6 Μαΐου 2010

12:36
Συνάδελφοι, Φίλοι, Συμπατριώτες και λοιποί, είναι κρίμα την κρίση που μας επιβάλουν οι άλλοι ποικιλοτρόπως(Οίκοι οικονομικής αξιολόγησης, Τράπεζες, Πολιτικοί που τα παίρνουν και λοιποί) να την μετατρέψουμε εμείς σε πόλεμο, και όχι απλά σε έναν πόλεμο εμφύλιο , αλλά σε έναν πόλεμο του Εγώ με τον Άλλο. Ξεσηκωθήτε αλλά με θεμιτά μέσα που έχουμε κατακτήσει μετά από αγώνες των πατεράδων μας και με τα δικαιώματα που μας δίνει η Δημοκρατία μας. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε Έλληνες και πρέπει να υπερασπιζόμαστε την χώρα όπου Γεννήθηκε η Δημοκρατία και όπου καταγόμαστε και ζούμε εμείς και οι οικογένειές μας.
Μην επιτρέψει κανένας μας να αμαυρώνουν λίγοι τις πορείες διαμαρτυρίας μας , τις απεργιακές μας κινητοποιήσεις στα δίκαια αιτήματά μας, αφαιρώντας ζωές από ανυποψίαστους εργαζόμενους συμπολίτες μας , συμπατριώτες μας.
Οι τρεις εργαζόμενοι χτες στην ιδιωτική τράπεζα(και το αγέννητο βρέφος) δεν έχουν όνομα, ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ.
Τα συλλυπητήριά μου θα ήθελα να εκφράσω στις οικογένειες των απλών άτυχων συνανθρώπων μας που έφυγαν τόσο γρήγορα και τόσο άδικα από την ζωή...!!!
ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΤΑΞΙΔΙ....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.