4 Μαΐου 2010

10:44
4
Την πληροφορία την είχαμε από εχθές Δευτέρα ,και να που μας επιβεβαιώνει και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Υπαλλήλων Ηλπαπ.
Το είδαμε και το μεταφέρουμε από το blog του Συλλόγου.

Συνάδελφοι, ποια ανάγκη οδήγησε συνδικαλιστές της Ένωσης σήμερα να πραγματοποιήσουν (κρυφά από τα άλλα σωματεία και από την επιτροπή που ορίστηκε προχθές στην Λέσχη), συνάντηση με τον Διοικητή του ΙΚΑ και τον Πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΩ κ. Μπούρχα, για την επίλυση του θέματος της κάλυψης των συνταξιούχων του ΗΛΠΑΠ από το ΤΑΥΤΕΚΩ και όχι από το ΙΚΑ όπως γίνεται μέχρι σήμερα?
Μήπως περιμένουν ενδεχόμενη επίλυση και θέλουν να το καρπωθούν μόνοι τους επειδή έρχονται εκλογές εκπροσώπων στο Δ.Σ. του ΗΛΠΑΠ?
Δυστυχώς έτσι είναι μαθημένοι να λειτουργούν κρυφά και με «φουστιές» και τις συναντήσεις των σωματείων τις θέλουν μόνο για εκμετάλλευση και νομιμοποίηση των αυθαιρεσιών τους.
Δικαιολογίες συνάδελφοι του τύπου «ήταν έκτακτο» «δεν προλαβαίναμε να στείλουμε χαρτί με τις σφραγίδες των σωματείων» και οτιδήποτε άλλο θα μας «πασάρουν» δεν έχουν καμία ισχύ, γιατί το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό δεν ψηφίζεται αύριο.
Τέλος, το να λυθεί το ζήτημα είναι άνευ ουσίας γιατί θα πάει στο «καλό» και το ΤΑΥΤΕΚΩ που τόσο μας ταλαιπώρησε όπως θα θυμάστε πριν δύο χρόνια αφού "η καλή μας Κυβέρνηση" τα ταμεία θα τα ενοποιήσει σε τρία και ξέρουμε όλοι τι παίρνεις από τα «τρία» κατά την λαϊκή παροιμία.

4 σχόλια:

  1. An kurie proedre twn upallilwn autoi pou pigane estw kai krufa gia na entaksoun kai autous poy fagane ta xronia tous sta HLPAP gia na npoun estw kai gia ligo(vlepe katargisi tameiwn)sto TAP tha xaris i tha stenaxvritheis? Egw proswpika tha xaro... Kai den eimai vlakas tha katalavw ean to kanan gia na to kapileutoun kai mono.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφε ανώνυμε μυαλό έχεις και δεν σε θεωρώ βλάκα εγώ έγραψα κάποια πράγματα (π.χ. ενότητα και αντιμετώπιση του χώρου από συγκεκριμένους)εσύ κάτσε και κρίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λυπάμαι που ενώ ολοι οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι δέχονται την πιο βάρβαρη επίθεση, αντί το πρωτεύον να ειναι πως θα οργανωθούμε και θα συσπειρωθούμε, να γίνονται τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις και ποιός θα καρπωθεί τι. Για ποιές εκλογές μιλάτε εκπροσώπων στο Δ.Σ. Δέν έχετε πάρει είδηση για τις συγχωνεύσεις των συγκοινωνιακών φορέων, που ενδεχομένως να φέρουν και μετατάξεις προσωπικού. γύρω στις 5000 ευρώ χάνει ο καθένας μας από όλες τις περικοπές, τους ΦΠΑ, βενζίνες κλπ. εάν περάσουν αυτά τα μέτρα. ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ Η ΜΠΟΥΛΝΤΟΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΥΓΑΔΑΚΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι είναι ανώνυμε όπως το λες για ποιες εκλογές να μιλάμε τώρα, όμως θα επαναλάβω για μια φορά ακόμα ότι το ζητούμενο είναι πως βλέπει και που "γράφει" την ενότητα και την κάθε επιτροπή που συμφωνούμε όλοι μαζί η ένωση. Έχεις την εντύπωση ότι με αυτά τα μυαλά που διαθέτουν και αυτές τις πρακτικές ότι μπορούμε να οργανωθούμε και να αντισταθούμε. Όσο για τους εκπροσώπους "χεσ@@@@με" απλά αυτοί νομίζουν ότι θα γίνουν εκλογές και κάνουν αυτά που κάνουν. Θα έχεις ακούσει και συ πιστεύω από συναδέλφους που τους προσεγγίζουν για να είναι υποψήφιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.