23 Μαΐου 2010

09:47
10
Συνάδελφοι σας ενημερώνω ότι την τρίτη 25/5 και ώρα 11π.μ. στην Ευελπίδων θα εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουμε κάνει κατά της παράνομης ενέργειας της ένωσης να προκηρύξει εκλογές για τους εκπροσώπους στο Δ.Σ. του ΗΛΠΑΠ.
Οι εκλογές αυτές πρέπει να γίνουν από το Ε.Κ.Α. ή να τις διοργανώσουν, κατόπιν συνεννόησης, όλα τα σωματεία του χώρου μας.
Όμως κάποιοι από την ένωση που το παίζουν αφεντικά του χώρου, ξεκίνησαν αυτή την παράνομη ιστορία και για δικούς τους προσωπικούς λόγους, θέλησαν να τις κάνουν οι ίδιοι γράφοντας στα παλιά τους υποδήματα τους νόμους και όλο τον θεσμικό χώρο του ΗΛΠΑΠ. -Εμείς για όλα αυτά καμία ευθύνη δεν φέρουμε.

Οι εκλογές είναι σημαντικές και δεν πρέπει να παίζουμε με αυτές.

Μας πρότειναν να αποσύρουμε τα ασφαλιστικά μέτρα για να γίνουν οι παράνομες εκλογές στις ημερομηνίες που έχουν ορίσει (στις 26 και 27/5) και έτσι να γίνουμε συνυπεύθυνοι.
Εμείς τους καλούμε να τις πραγματοποιήσουμε σε νέα ημερομηνία που θα ορίσουμε από κοινού όλα τα σωματεία. Αλλά θα γίνουν νόμιμα με βάση όσα ορίζει ο νόμος, ώστε να έχουμε, (για όσο χρόνο ο ΗΛΠΑΠ θα είναι ακόμα μόνος του ως Οργανισμός), νόμιμους εκπροσώπους.
Εάν συμφωνούν ας μας το πουν και να προχωρήσουμε.


Κακούρος Δημήτριος

10 σχόλια:

  1. Κακούρε αν κάνεις πίσω και δεν γίνει η ΔΙΚΗ θα σε θεωρήσουμε συνυπευθυνο και οτι κάνεις συμφωνίες κατω απο το τραπέζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kakouro
    . Αν οι εκλογές γίνουν μετά από τις 5 Ιουνίου που θα περάσει το λογιστήριο τις μειώσεις στους μισθούς τι παραμύθια θα λέτε στους οδηγούς;Που σηκώνουν όλο το βάρος της εντατικοποίησεις και έχουν το χειρότερο πόστο στη εταιρεία.;Δημήτρη σε 5 χρόνια θα υπάρχει ΔΣ;Το σχόλιο του Πασόκου είναι κούφιο γιατί εδωμέσα μόνο με μπλόφες παίζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατι αν γινουν πριν ,και βγει το αρχιλαμογιο ο νικολακοπουλος και ο αρτινος ,δεν θα γινουν οι μειωσεις.
    τι μαλακιες λες ρε;
    πες οτι πρεπει να γινουν οι εκλογες πριν ισχυσουν οι μειωσεις για να μην τα εχουμε παρει ακομα στο κρανιο και να μην επηρεαστουνε τα βοδια αρνητικα ωστε να βγαλουν τα δυο αρχιλαμογια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pasokos η δίκη θα γίνει εκτός εάν συμφωνήσουμε όλοι να κάνουμε εκλογές νόμιμες και σε άλλη ημερομηνία.
    Εξ' άλλου το αποτέλεσμα της δίκης είναι 50-50 και θα υπακούσουμε όλοι στην απόφαση που θα βγάλει το δικαστήριο. Εάν έχουν δίκιο ας δικαιωθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνάδελφοι ξυπνήστε διότι αυτοί κάνουν το παιχνίδι τους και εμείς είμαστε θεατές μιας ανούσιας και παράλογης αντιπαράθεσης για την μάχη που όποιος την κερδίσει θα έχει για έπαθλο μία ΚΑΡΕΚΛΑ.
    Ο ένας μας λέει ότι έκανε αγωγή κατά της προκήρυξης τον εκλογών διότι είναι παράνομες, αφού δεν ενημερώθηκαν για αυτήν εγκαίρως, δεν συγκάλεσαν συνέλευση όλων των σωματίων(5) κλπ...
    Οι άλλοι δύο μας λένε ότι θα πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες ανάδειξης εκπροσώπων μας το Δ.Σ. για να προλάβουμε τις διαδικασίες ενοποίησης με άλλον φορέα και μόνο...
    Ο άλλος μας λέει ότι ναι μεν αλλά. Είναι λάθος λέει να γίνουν οι εκλογές τώρα , αλλά ορίζει μέλος στην εφορευτική επιτροπή και βρίσκει και 30τόσους υποψήφιους(37).
    Ο τελευταίος και με τους λιγότερους υποψηφίους για την κάλυψη της θέσης της Καρέκλας δεν πρόλαβε να βρει πολλούς αλλά...? Μας λέει και αυτός ότι λέει και ο κ. Κακούρος... δηλαδή ανακοίνωση Κακούρου = Σ.Α.Κ. ???
    Ποιον δουλεύετε?
    Θα μπορούσαν να έχουν γίνει νόμιμα σε αυτές τις ημερομηνίες οι εκλογές με ένα και μόνο ψηφοδέλτιο? Αφού όλοι καίγονται για το κοινό συμφέρον και όχι για προσωπικό και κομματικό όφελος? ΝΑΙ αλλά.... Πήγαν περίπατο τα ενιαία ψηφοδέλτια πους μας έλεγαν και η κοινή δράση των σωματείων και των παρατάξεων αυτών.
    Κοινός αυτή η ρουφιάνα(συγνώμη για την έκφραση) η ΚΑΡΕΚΛΑ είναι πολύ γλυκιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΠΙ ΟΧΗΜΑΤΟΣ;;;;; ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΕ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΜΩΣ, ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΤΑ ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Zabetas γιατί είσαι τόσο άδικος? γιατί τα βάζεις με όλους και δεν χτυπάς τον κύριο φταίχτη τον Νικολακόπουλο και τους άλλους της ένωσης που έσπασαν την ενότητα?
    Δεν νομίζω να σου έχω δώσει αφορμή για τέτοια επίθεση εναντίον μου. Όσο για την καρέκλα ξεχνάς πως την έχω αποδυναμώσει με την δέσμευσή μου να υπογράψω συμβολαιογραφική πράξη που θα λέει πως η αμοιβή από το Δ.Σ. θα δίδεται στα σωματεία ή θα μπαίνει σε ταμείο αλληλεγγύης.
    Το λέω αυτό γιατί δεν με ενδιαφέρει η θέση παρά η προσφορά προς τους συναδέλφους και τον οργανισμό. Και νομίζω ότι το έχω δείξει 28 χρόνια στον ΗΛΠΑΠ.
    Διαφορετικά θα μπορούσα και εγώ να είμαι ένα λαμόγιο όπως τόσα άλλα. Οι αφορμές πολλές με κορυφαία το διώξιμο μου από τον ΗΛΠΑΠ το 1991 με τις μετατάξεις. Όμως δεν είναι του χαρακτήρα μου και γυρνώντας πίσω δικαιωμένος από την δικαιοσύνη δεν πείραξα κανέναν αν και πολλοί που το παίζουν τώρα μεγάλοι μου το πρότειναν.
    Αυτά για να μην κακολογείται κανένας άδικα και να μην μας βάζετε όλους στο ίδιο τσουβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εδω καραβια χανονται βαρκουλεσ αρμενιζουν. αλλο που δεν θελει η διοικηση και η τροΙκα να τριβει τα χερια της. Ο νικολακόπουλος δεν ειναι μονος του. εχει παρεα απο τη δακε οπως ειχαν ολοι οι νικολακοπουλοι. τσακωθείτε με τους νεκροθαφτες καιτ ο πτωμα θα μεινει αταφο. μας γδερνουν ρεεεε το πηρατε χαμπαρι? κιεσεις πλακωνοσταστε για την καρεκλα με τα δικαστηρια ΒΛΕΠΩ ΩΣ μονη λυση για να ξεμαστουρωθουμε να εμφανιστει κανενας βγενοπουλος να δουμε ποιανου η καρεκλα θα μεινει. αλλα σας εχω ξαναπει οι καρεκλες σηκωνονται κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. νεροκουβαλητές...
    και καμαρώνετε για αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Κακούρε η επίθεση δεν είναι προσωπική και δεν υπάρχει και λόγος για να είναι προσωπική, απλά προσπάθησα να εκφράσω όσους περισσότερους μπορώ, από τα ακούσματα και τα ερεθίσματα που παίρνω από τα διάφορα τέρματα των γραμμών των τρόλεϊ. Προσωπικά προσπαθώ να μην θίξω ανθρώπους , αλλά καταστάσεις.... Και θα πω κάτι που λένε οι φίλοι μας οι Κύπριοι: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.