24 Μαΐου 2010

23:32
1
Συνάδελφε γραμματέα της ένωσης, ο Κακούρος δεν βγάζει τίποτα προσωπικό εναντίον κανενός.΄Εσύ νομίζεις ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν γνωρίζω τους λόγους ή μάλλον τους υποψιάζομαι.
Σε αυτά που γράφεις κάποια πράγματα να γράψω και εγώ για να μπουν στην σωστή θέση τους.
Πρώτον, δεν μας ειδοποίησε κανείς για να δώσουμε άτομο για την εφορευτική. Αλλά και να μας ειδοποιούσε δεν θα δίναμε γιατί γνωρίζεις και σύ ότι όλα αυτά που γινόντουσαν τόσα χρόνια είναι παράνομα. Όχι παράτυπα όπως έγραψε η ΔΑΣ στην ανακοίνωσή της αλλά ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
Δεύτερον, τις εκλογές στον ΗΛΠΑΠ πρέπει να τις διοργανώνει το Ε.Κ.Α. (το ότι είχε εκλογές δεν λέει τίποτα) και δεν μας πέφτει λόγος ποιος τις κάνει στους άλλους οργανισμούς ή εάν δεν κάνουν καθόλου. Εάν παρανόμησε η ΕΘΕΛ και ο ΗΣΑΠ παλιότερα ή θα παρανοήσουν και τώρα δεν νομιμοποιούμαστε να κάνουμε και εμείς το ίδιο.
Τρίτον, θα θυμάσαι πιστεύω ότι για την αλλαγή των σημερινών εκπροσώπων είχαμε συμφωνήσει να τους αλλάξουμε με τον μόνο τρόπο που μπορούσαμε δηλαδή τις εκλογές αλλά τον αθετήσατε παρ΄ότι ο Σύλλογος έκανε γενική συνέλευση και με ψηφοφορία ομόφωνα το στήριξε.
Τέλος θα θυμάσαι και συ, αλλά και άλλοι συνδικαλιστές του ΗΛΠΑΠ και των άλλων οργανισμών που ήταν παρόντες, την διαφωνία μου στο Υπουργείο με τον τότε Γ. Γραμματέα κ. Σιμόπουλο και την αντίδραση του συναδέλφου Τσιάντου για την εκλογή των εκπροσώπων μας όταν διορίστηκε νέο Δ.Σ.στον ΗΛΠΑΠ αλλά και του εκπροσώπου στο Δ.Σ. του ΟΑΣΑ.
Τότε έμεινα μόνος και δεν είδα να κόπτεστε όπως τώρα για τους εκπροσώπους. Γιατί άραγε? Μήπως επειδή είχαν εκλεγεί και διοριστεί αυτοί που "ΈΠΡΕΠΕ" κατόπιν βέβαια συμφωνιών?
Πιστεύω να κατάλαβες τι έχω "απέναντί σου" συνάδελφε, όπως πιστεύω να καταλαβαίνουν και όλοι οι συνάδελφοι στον ΗΛΠΑΠ. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις σε συμβουλεύουν άλλοι καλύτερα από μένα τι πρέπει να κάνεις και πως πρέπει να χειριστείς την περίοδο των εξετάσεων του παιδιού σου στο οποίο εύχομαι ολόψυχα Καλήν Επιτυχία.

1 σχόλια:

  1. κύριε Κακούρε, σας ευχομαι να δικαιωθειτε με τη δικη αλλα οσο και να λετε το αντιθετο, η διαμαχη σας με το νικολακοπουλο ειναι πρσωπική και παραταξιακή. βγαλτε τις παροπιδες και κοιταξετε τι θα κανουμε για να μη γινουμε ζητιανοι και να μη ψωμολυσαξουμε κι αφηστε τους καυγαδες για την επικρατηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.