3 Μαΐου 2010

23:09
Μέχρι και την ώρα της ανάρτησης ,τα σπουδαία δεν ήρθαν ,ήρθαν όμως τα πιο σπουδαία όσων αφορά τις μειώσεις και τις περικοπές μισθών.
Ήρθε η ώρα να πληρώσουμε όλοι εμείς που δεν χρωστάμε ούτε μία δραχμή στο Ελληνικό Δημόσιο , για τις λαμογιές τις μίζες την κακοδιαχείριση την σπατάλη την ανευθυνότητα των Πολιτικών και των παρατρεχάμενων αυτών . (όλων των Κομμάτων).
Στα δικά μας τώρα ,οι 25 καβαλιέρος τελικά δεν πρόλαβαν να εισπράξουν τα εντάλματα πληρωμής την Παρασκευή και λέγαν να πάρουν το χρήμα σήμερα Δευτέρα, αλλά μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος ΚΑΝΕΙΣ , (παρόλο που είχαν πει πως κάναν την κίνηση αυτή διότι είχαν ,όλοι μαζί , οικονομικό πρόβλημα) ΔΕΝ ΠΈΡΑΣΕ ΑΠ ΤΟ ΤΑΜΕΊΟ.
Δυο φορές ΕΝΟΧΟΙ.
Σήμερα επίσης είχαμε τρία μηνύματα από την ΕΝΑΕΡΙΟ. Καταγγελίες από συναδέλφους (πολύ σοβαρές) για τον τμηματάρχη Καζαντζίδη Γ.
Συνάδελφοι δεν θα ήθελα να ξανά ασχοληθούμε εμείς με τα εσωτερικά σας (και ο Matrix έχει σταματήσει την παρουσίαση των εξαρτημάτων του δικτύου) γιατί όσες φορές το κάναμε βρήκαμε τον μπελά μας.
Απλά θα πω την προσωπική μου γνώμη σύμφωνα με αυτά που μας στείλατε: Σφαίρα στην ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ......
Έχετε σελίδα δική σας οπότε βαράτε τον από εκεί...
Σήμερα επίσης η Ενωση Εργαζομένων είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΑΥΤΕΚΟ προκειμένου να λυθεί το θέμα με τους συνταξιούχους Δηλαδή να παραμένουν στο δικό μας ταμείο και να μην πάνε στο ΙΚΑ.Από ότι έμαθα είχαμε θετική εξέλιξη, το αρνητικό είναι ότι δεν γνώριζαν τίποτα τα άλλα ΣΩΜΑΤΕΙΑ του χώρου αλλά ούτε και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ που συστάθηκε στην τελευταία συνάντηση στην πλατεία Αττικής.
Μάλλον δεν βλέπω να προχωράει η επιτροπή και επίσης να σας πω πως μέχρι και τώρα στην ανοιχτή πρόταση που κάναμε ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ δεν επικοινώνησε μαζί μας.
Μάλλον δεν έπραξα σωστά , και βλέποντας το 4ωρο ΒΙΝΤΕΟ της συνάντησης είδα και άκουσα πως δεν ήταν έτσι όπως μου τα είπανε.......
Ας περιμένω λίγο ακόμα και μετά από ότι βλέπω θα αρχίσουν τα όργανα....
Και τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που σήμερα μας επισκεφθήκατε .Ώρα 23:59 -
413 επισκέπτες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.