1 Μαΐου 2010

19:15
6
Άραγε ποια είναι τα κριτήρια διάκρισης και βράβευσης των Οδηγών;


Μιά που έχουμε πρόσκληση θα πάμε και εμείς για να χειροκροτήσουμε όλα εκείνα τα παιδιά συναδέλφων που εισήχθησαν , η αποφοίτησαν από Α.Ε.Ι. η Τ.Ε.Ι.
Συγχαρητήρια

6 σχόλια:

  1. Αφορούν στο έτος 2009 για την απονομή ευφήμου μνείας στους εργαζομένους μας αυτούς με τα ακόλουθα κριτήρια:
     Να έχουν βρει αντικείμενα αξίας που έχασαν επιβάτες μας και τα επέστρεψαν.
     Να έχουν βοηθήσει κάποιον συνάνθρωπό μας με ειδικά προβλήματα ή υγείας και να έχει υπάρξει αναγνώριση από αυτόν.
     Να μην έχει απουσιάσει καμιά μέρα από την εργασία του και να μην του έχει γίνει παρατήρηση ή άλλη ποινή για οποιοδήποτε λόγο τη χρονιά αυτή.

    Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και άλλα κριτήρια, αντικειμενικά, όπως τα προηγούμενα. Είναι μια αρχή και θα προσπαθήσουμε να την εξελίξουμε αν πράγματι έχει σημασία.
    Σε κάθε περίπτωση πρόθεσή μας είναι να αναδείξουμε την αριστεία και στο πρόσωπο αυτών των συνεργατών μας την καλή πρακτική.
    Ελπίζοντας πως θα συμπαρασταθείτε σε τέτοιες πρωτοβουλίες περιμένουμε την παρουσία σας και τις ιδέες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ποτε παιρνει καποιος ευφημο μνεια, ειναι λιγο πολυ γνωστο, το ποιος αποφασιζει και προτεινει δεν ειναι ξεκαθαρισμενο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Να μην έχει απουσιάσει καμιά μέρα από την εργασία του και να μην του έχει γίνει παρατήρηση ή άλλη ποινή για οποιοδήποτε λόγο τη χρονιά αυτή.

    Κύριε Χλωμούδη είστε σίγουρος στο ότι είναι όλοι οι συνάδελφοι προς βράβευση με τα παραπάνω κρητήρια? Γιατί όταν ρώτησα για εμένα (κάποιον που ασχλείτε με τα κοινά) μου απάντησε ότι θα πρέπει να έχεις όλλα τα παραπάνω μαζί και όχι μια από αυτές τις παραγράφους που αναφέρατε εσείς.
    Και κάτι ακόμα, γιατί δεν έχει βγεί λίστα με τα ονόματα των συναδέλφων που είναι προς βράβευση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι βραβευονται ΜΟΝΟ οι οδηγοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τον εργαζόμενο βράβευση είναι η προαγωγή. Τα υπόλοιπα είναι απλές οδοντόκρεμες. Και επειδή η βράβευση περιλαμβάνει και συναδέλφους που ολοκληρώνουν αντίστοιχες σπουδές, για πείτε μας κατά πόσο αξιοποιούνται οι δυνάμεις και η ικανότητα αυτών των συναδέλφων, πέρα απο την καρέκλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιά το one man show(ενός ανδρός παράσταση) στη βράβευση των παιδιών μάθατε τίποτα? Μπείτε στο blogg Συλλόγου Υπαλλήλων ΗΛΠΑΠ αν και πιστεύω οτι από στόμα σε στόμα θά έχει διαδοθεί οτι ο κ.΄Χλωμούδης-πολύ δημοκρατικά συμπεριφερόμενος- δέν αφησε τους εκπροσώπους των εργαζομένων να πάρουν το λόγο και να απευθύνουν το δικό τους μπράβο στα παιδιά οπως τόσα και τόσα χρόνια. Τι φοβάται ο κ. Χλωμούδης? Μην τυχόν και βρεθούν φωνές που θα πούν στα παιδιά οτι πρέπει να αγωνιστούν για το αβέβαιο μέλλον που τους περιμένει? Λογοκρισία? Ευτυχώς πού βρέθηκαν κανά δυο συνδικαλιστές(ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ενας από την Κίνηση και ενας από τα γραφεία και τούδωσαν να καταλάβει... Πιστεύω νάχει μαθευτεί και ποιοί ήταν αυτοί και με ποιόν τρόπο αντέδρασαν στη φίμωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.