13 Μαΐου 2010

08:34
1
sessessess, είπε...

Συγχαρητήρια στο Σαχινίδη για το σόου που έδωσε χθες, ενώπιον του Ελληνικού λαού. Αλαζόνας, φανατικός, ψεύτης, μισαλλόδοξος και ημιμαθής, υπερασπίσθηκε το επαίσχυντο νομοσχέδιό του, που όπως κουτοπόνηρα πιστεύει, θα είναι ταφόπλακα για τις περιουσίες μας. Λέγοντας ότι για την χρεοκοπία της ΑΣΠΙΣ φταίνε όλοι πλην αυτού, επιχειρεί ο πάλαι ποτέ γκόλντεν μπόι του Αράπογλου στην Εθνική, να πληρώσουμε εμείς για το λουκέτο με το αίμα μας. Το κράτος φταίει για το λουκέτο της ΑΣΠΙΣ και την εν συνεχεία απαξίωση της, αλλά δεν θα πληρώσει, οι ασφαλιστικές επωφελήθηκαν τα μέγιστα αλλά δεν θα πληρώσουν, ο Ψωμιάδης και οι συνεργάτες του (σε όλους τους χώρους) κατάκλεψαν και δεν θα πληρώσουν. Μόνο εμείς! Υπάρχει ο νόμος 3790/2009 για την εγγύηση του δημοσίου και δεν θα τον εφαρμόσει λέει επειδή έτσι γουστάρει! Ωραίος! Για τον απλό Έλληνα όλοι οι νόμοι ισχύουν, για το κράτος δεν ισχύουν! Για τις οργανωμένες συντεχνίες της Ολυμπιακής για απείρως λιγότερα άτομα υπάρχουν νόμοι και συνέχεια του κράτους, για εμάς όμως δεν ισχύουν οι νόμοι και η συνέχεια του κράτους. Τα πράγματα είναι απλά. Υπάρχει νόμος (3790/2009) και πρέπει να εφαρμοσθεί, έστω και με καθυστέρηση κάποιων ετών για τις ρευστοποιήσεις των ασφαλιστηρίων μας, ένεκα της οικονομικής κρίσης. Τέλος. Όλα τα άλλα είναι κουτοπονηριές του σαχινίδι! Μας σέρνουν στα δικαστήρια για να εφαρμοσθεί ο νόμος! Ανήκουστο! Σκεφτονται και κοντόφθαλμα. Λύση στο πρόβλημα της ΑΣΠΙΣ σημαίνει διαχρονικά σημαντικό κέρδος για το κράτος (και με τον πυλώνα ιδιωτικής ασφάλισης και με τους φόρους), αλλά και τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Παρόλα αυτά επιμένουν φανατικά να μας καταστρέψουν, χωρίς να ακούνε τις εναλλακτικές λύσεις που τους προτείνουμε! Θα πληρώσει ο Σαχινίδης. Δεν πρέπει να ξαναβγεί βουλευτής, ενώ και όσοι ψηφίσαμε ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ! Να καταλάβουν το κόστος των άδικων ενεργειών τους. Έχει ο καιρός γυρίσματα. Αγωγές σε Ευρώπη και Ελλάδα ΑΜΕΣΑ

1 σχόλια:

  1. Αυτο παει να πη κρατος δικαιου.Ο υπουργος κανει οτι θελει μας γραφει στα παλια του τα παπουτσια και μαλιστα και .Γιατι σας ψηφησαμε ολους σας, να μην σεβεστε τους νομους,να παιρνετε ολα τα αντιεργατικα μετρα λες και κυβερνουσαν μεχρι τωρα οι εργαζομενοι.
    Θα ξαναλθη που λεει και μια παροιμια καιτοτε μαυρο στο μαυρογυαλουρο.Ας ξυπνησουμε και μεις.Βλεπετε που μας καταντησαν εμας και την Ελλαδα ολοκληρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.