24 Μαΐου 2010

23:33
Ακούγονται πολλά και διάφορα τις τελευταίες μέρες, δεν ξέρουμε πια τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα Θα πω λοιπόν κάποια πράγματα που γνωρίζω και κρίνετε εσείς συνάδελφοι, ποιο είναι το συμφέρον μας.


Η ΔΑΣ γενικότερα, απ' όσο γνωρίζω, είναι κάθετα αντίθετη με ενδοοικογενειακές διαφορές του τύπου, ποιος είναι αρχηγός και ποιος όχι (Για αυτό το λόγο και κατεβάζει ενωτικό ψηφοδέλτιο). Άλλωστε αν διαβάσει κάποιος τις δυο τελευταίες ανακοινώσεις θα διαπιστώσει, ότι δε συμφωνεί με τεχνητές οξύνσεις, που το μόνο σκοπό που εξυπηρετούν, είναι να αποπροσανατολίζουν και να διχάζουν τους συναδέλφους ενόψει της λαίλαπας των νέων μέτρων, που διοίκηση και κυβέρνηση, προσπαθούν να περάσουν εις βάρος μας! (Λες και φταίμε εμείς που τόσα χρόνια αυτοί που μας κυβερνούσαν, έριξαν το καράβι στα βράχια).


Ποιος δεν ξέρει ότι η ΔΑΣ τόσα χρόνια, στο χώρο μας, αλλά και στις συγκοινωνίες γενικότερα, σταθερά και με επιχειρήματα, προσπαθεί πάντα για το καλό των εργαζομένων και πάντα με ενωτικό χαρακτήρα, με προτάσεις πάντα προς το συμφέρον των εργαζομένων. Τι προτείνει τώρα; Συντονισμό και κλιμάκωση των αγώνων όχι μόνο να μην περάσουν τα νέα μέτρα (που μας φέρνουν σε εργασιακό μεσαίωνα), αλλά και να αποτραπούν και αυτά τα πολύ χειρότερα, που σχεδιάζονται εις βάρος μας.


Ας γυρίσουμε λοιπόν στα δικά μας τώρα. Μια λύση απλή, ώστε να μας λυθεί κάθε απορία, θα ήταν να δημοσιευτούν τα πρακτικά από τις τελευταίες συνεδριάσεις του ΔΣ της ένωσης, ώστε να μην μπορεί ο καθένας να αλλοιώνει ή να παραχαράζει τη θέση του κάθε συνδυασμού, εσκεμμένα ή όχι


Περικοπές! Οι πληροφορίες μου έλεγαν ότι ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να εφαρμοστούν τα νέα μέτρα τον Απρίλιο, ύστερα μετατέθηκαν για τον Μάιο και μετά αποφάσισαν να γίνουν τον Ιούνιο. Είναι τυχαίο αυτό τώρα λοιπόν; Τι φοβούνται λοιπόν οι κύριοι που αποφάσισαν εσπευσμένα για εκλογές; Μήπως φοβούνται την οργή μας; Έτσι κι αλλιώς αυτη δεν τη γλυτώνουν, είμαι περίεργος όμως να δω που θα πάνε να κρυφτούν;


Έτσι έχουν τα πράγματα, ο καθένας τώρα ας βγάλει τα συμπεράσματά του, για το τι πρέπει να γίνει από δω και στο εξής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.