13 Μαΐου 2010

01:10
Aπο Κανέλλα Καζακοπούλου.

Ξεπέρασε τον έσχατο λαϊκισμό, ο Πρωθυπουργός με την αναφορά στις κουρτίνες των 28 χιλ.ευρώ για να δώσει παραπέρα έμφαση στο κατηγορώ του, ότι για όλα φταίει η Ν.Δ. (Τις δηλώσεις Προβόπουλου ουδέποτε τις άκουσε... δέν ξέρει τίποτα για το πώς μπήκαμε στην ΟΝΕ κλπ.κλπ)

Ομως το ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ εναντίον της Ν.Δ δεν ειναι ούτε οι κουρτίνες ούτε τα κουρτινόξυλα και τα συναφή. ΕΙΝΑΙ το γιατί η Ν.Δ. ΔΕΝ ΠΉΡΕ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ στην πενταετία που κυβέρνησε , ωστε να ελέγξει το χρέος πού βρήκε από το ΠΑΣΟΚ του χρηματιστηρίου, των πιο πολυδάπανων Ολυμπιακών αγώνων, από το Πασοκ του CFI , της <διαφάνειας>, της <αξιοκρατίας> της διαπλοκής και ολου αυτού του μοντέλου ,του οποίου βασικός αρχιτέκτονας ειναι το ΠΑΣΟΚ , με αντιγραφέα τη Ν.Δ.

Ειναι ηλίου φαεινώτερο οτι αν η Ν.Δ. τολμούσε να ξεστομίσει τέτοια μέτρα, που υπήρχαν στα συρτάρια της ΕΕ και ξεδιπλώνονται με αφορμή την κρίση ,και μάλιστα μαζί με τον κατακτητή (ΔΝΤ-ΕΕ) ειναι βέβαιο πως θάχει πέσει την ίδια ώρα, και δέν θα μπορούσε να τα επαναφέρει μια νέα κυβέρνηση χωρίς να σχεδιάσει τον πανικό, με χολλυγουντινές υπερπαραγωγές και τηλεκομπάρσους, οπως κάνει το ΠΑΣΟΚ εδώ κι 6 μήνες, με <πόνο ψυχής> βέβαια που αναγκάστηκε δήθεν να εγκατελείψει την ιδεολογία του...(την έχει απωλέσει χρόνια πρίν) προκειμένου να μας ΕΝΘΡΟΝΙΣΕΙ τον κατακτητή!!! χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη.

Ο λαός δεν θα ξεγελαστεί, δέν θα γονατίσει, δεν θα παραπλανηθεί από τις φιέστες των εξεταστικών, προκειμένου να εκτονωθεί η λαϊκή οργη, που ξεχύθηκε στους δρόμους, και δεν θα καταπιεί το <πακέττο>μόνιμης φτώχειας, για να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα θησαυροφυλάκια τους όσοι τα γέμισαν με φοροαπαλλαγές, χαριστικές ρυθμίσεις, χαριστικές οφειλές (6 δισ. χρωστάνε μεγαλοοφειλέτες στο ΙΚΑ) σφαγιάζοντας τα δικαιώματα και τα εισοδήματα μισθωτών και συνταξιούχων και καταδικάζοντας στην ανεργία τη νέα γενηά.

Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ για τη σωτηρία της χώρας, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ και ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ειναι ο ξεσηκωμός της υποψήφιας προς εξαθλίωση κοινωνίας, παληότερης , νεότερης και αγέννητης, που έχει μείνει έξω από τους λογαριασμούς του κ. Παπακωνσταντίνου και της κατοχικής τρόϊκας, για την αποτίναξη του οικονομικού ζυγού πού απειλεί και την ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.