28 Μαΐου 2010

21:59
Η πανσέληνος του Μαϊου πραγματοποιείται στο πρώτο δεκαήμερο του τοξότη, στις 28 Μαϊου του 2010 και ώρα 2:07. Η επιρροή της πανσέληνου ξεκινάει από τις 23 του μήνα και θα συνεχίσει να μας επηρεάζει έως και τις 2 Ιουνίου.
Η πανσέληνος αυτή στο ζώδιο του τοξότη θα φέρει ξαφνικές αλλαγές, εντάσεις και γκρίνια. Θα επηρεάσει την παιδεία, την εκκλησία, τη νομοθεσία και υποθέσεις του εξωτερικού. Αυτές οι απότομες αλλαγές θα επηρεάσουν όσους έχουν εξουσία αλλά και όλους εμάς. Οι ριζικές αυτές αλλαγές δεν θα είναι ευχάριστες. Πολλές θα είναι οι σχέσεις στις οποίες θα υπάρξουν διαφωνίες και δύσκολες στιγμές.
Η πανσέληνος στις 28 του Μαϊου θα μας ωθήσει σε παλιότερες σχέσεις και θα αναγκαστούμε να δώσουμε μία λύση σε αυτές. Οι εντάσεις θα είναι πολλές. Παρόλα αυτά οι εντάσεις και οι αλλαγές, ίσως μας οδηγήσουν σε μία καλυτέρευση της ζωής μας. Σίγουρα θα φιλοσοφήσουμε λιγάκι όσα βιώνουμε και ίσως βγούμε "σοφότεροι".
Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο, από τη νέα αυτή πανσέληνο στον τοξότη, είναι οι δίδυμοι, οι παρθένοι, οι τοξότες και οι ιχθείς, του πρώτου δεκαήμερου. Θα ευνοηθούν οι υδροχόοι, οι ζυγοί, οι κριοί και οι λέοντες, του πρώτου δεκαήμερου.
Είναι μία ακόμη πανσέληνος. Ας απολαύσουμε έστω την ομορφιά του φεγγαριού.
Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.