6 Απριλίου 2010

21:23
6
Ήδη, γκουρού των αγορών, μάνατζερ και επιχειρηματίες, που ήταν πιο ριζοσπάστες και από τους ίδιους τους οικονομολόγους στον παγκοσμιοποιητικό νεοφιλελευθερισμό τους, τώρα ζητούν ρυθμίσεις που θα τους προστατεύουν από τις επικίνδυνες ατραπούς των διακυμάνσεων των αγορών και των νέων «χρηματοοικονομικών» προϊόντων τους. Περισσότερα στο...
http://www.metarithmisi.gr/el/readText.asp?textID=1055

6 σχόλια:

  1. http://3.bp.blogspot.com/_SwvqahfgyBg/S7khihvR0MI/AAAAAAAAsZ4/jF8ifZ4wPFM/s1600/greek_management.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο γενικόλογο κείμενο!
    Δηλαδή υποθέτουμε ότι ο κος Πρόεδρος θα λειτουργήσει ορθολογιστικά (ήτοι θα αξιοποιήσει το προσωπικό του οργανισμού με βάση τα προσόντα του και θα περιορίσει τις πιθανές σπατάλες υλικών)και αξιοκρατικά ξεκινώντας τις διαδικασίες κρίσεων που έχουν ψιλοκαθηστερήσει τέσσερα πέντε χρονάκια κρίνοντας φυσικά και τους "προσωρινά" τοποθετηθέντες σε θέσεις συνταξιοδοτημένων! Οψόμεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνο με τον ανωνυμο και περιμενω να δω εαν διενεργηθουν κρισεις του προσωπικου, η οποιες εχουν σαν σκοπο την πληρωση θεσεων αλλα και την βαθμολογικη εξελιξη των οδηγων, για να γινουν προισταμενοι,επιθεωρητες,εποπτες, τμηματαρχες, και εαν και ποσο αντικειμενικες θα ειναι οι κρισεις. ΄Ή θα μεινουν στη θεση που εχουν τοποθετηθει ατομα πριν απο τρεια χρονια με εντολη του τοτε <>, ΒΑΓΓΕΛΗΣ απο πισω και ακομα ειναι στη θεση αυτη, η εντολη δεν ειναι για τρεια χρονια????? μολις περασαν απο την αποφραδα εκεινη ημερα -ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ βραδυ ηταν οδηγοι και ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ηταν προισταμενοι με εντολη, ΕΜΕΙΣ ειμαστε εδω και περιμενουμε να δουμε τις εξελιξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου φαινεται οτι ολοι ονειρευεστε..... Πρεπει να ειμαστε Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μεταφορικη εταιρια στον κοσμο που εκτελει αστικες συγκοινωνιες και ΕΧΕΙ 600 (εξακοσιους ) οδηγους επι οχηματος και 1100 ( χιλιαεκατο) ατομα σε υποστηρικτικες θεσεις ( που βοηθουν και διευκολυνουν το εργο των οδηγων............. αν καταλαβαινετε τι ενοοω )!!!!!!!!!!! Τι θελετε να κατεβουν και αλλοι οδηγοι ;;;; Δεν λυπαστε και εμας τους 1100 πως θα δικαιολογησουμε το αραλικι μας ;;;;; Πρεπει και καποιοι να δουλευουν στον ηλπαπ για να φαινεται οτι κατι κανουμε και εμεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και δεν μου λέτε κάτι.... Οδηγό για τον Καζαντζίδη είχατε και διαθέσατε;;;;; η επειδή ο συνάδελφος Φώτης ,είναι συγγενής με τον Κυρίτση και ο Καζαντζίδης κολλητός πλέων με τον ΑΧΡΗΣΤΟ - ΑΝΙΚΑΝΟ - ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΟ ΨΙΛΙΚΑΤΖΗ-( του Καζαντζίδη λόγια είναι οι μηνύσεις σ αυτόν) Νικολακόπουλο είχαμε οδηγό.
    Και από ότι ξέρω ακόμα η θέση του δεν κατοχυρώθηκε αλλά οδηγό του δώσαμε!!!!!!
    Σαν δεν ντρέπεστε λίγο.

    Υ. Γ.1 Ο κ. Γ. Καζαντζίδης έχει αποδείξει ότι στο λίγο διάστημα που ανέλαβε έστω και ανεπίσημα ακόμη το τμήμα, έχει κάνει καλή δουλειά.(τόσες κολόOOOνες άλλαξε)???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.