25 Απριλίου 2010

01:41
2
Στοιχεία φωτιά έρχονται στο φως, μετά από μακρά και επίπονη έρευνα της Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας, σχετικά με τους οφειλέτες του Ομίλου ΟΑΣΑ, θυγατρική του οποίου είναι η εταιρεία που εργαζόμαστε, η ΕΘΕΛ.

Συγκεκριμένα τα χρέη Υπουργείων και Φορέων του Δημοσίου προς τον Όμιλο, αγγίζουν το μισό ΔΙΣ Ευρώ!!!.



Σύμφωνα με τον ν. 2669/98, για τα άτομα που με την νομοθεσία δικαιούνται να διακινούνται με βάση την ύπαρξη συμβάσεων που υπάρχουν με τις Αστικές Συγκοινωνίες, είτε δωρεάν, είτε με μειωμένο κόμιστρο( π.χ. Υπουργεία όπως προκύπτει από τα ΦΕΚ που δημοσιεύονται κάθε χρόνο), το αρμόδιο Υπουργείο είναι υποχρεωμένο να καταβάλλει το αντίτιμο κομίστρου, είτε τη διαφορά από το ισχύον κόμιστρο.

Θα αναρωτηθείτε –όπως κι εμείς άλλωστε- γιατί αυτό δεν γίνεται, αφού πολύ μεγάλο μέρος του ποσού, θα κατέληγε στα ταμεία της Ε.ΘΕ..Λ, με τις όποιες ευεργετικές συνέπειες(κάλυψη εξόδων, δανεισμό κ.λ.π).

Απαιτούμε να δοθεί λύση σε αυτό το πρόβλημα, και καλούμε όλους και τον καθένα ξεχωριστά, να πιέσουν πρόσωπα και καταστάσεις (συνδικαλιστές κ.λ.π), προς αυτήν την κατεύθυνση.

Με τη βοήθεια όλων μπορούμε να τα καταφέρουμε…



Αναστασίου Παναγιώτης

Α.Μ 0066

Α/Σ Ελληνικού

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής

Ενωτικής Αγωνιστικής Συνεργασίας.

2 σχόλια:

  1. και που σαι ακομα συνάδελφε....το πιο ασήμαντο θα σου πω....τις μελέτες για το ΜΕΤΡΟ Πάτρα και Γιάννενα τις πλήρωσε ο ΟΑΣΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατα τ'αλλα ειναι καταχρεωμενες ολες οι εταιρειες του ομιλου ΟΑΣΑ και να πληρωσουν οι εργαζομενοι.Σαν δεν ντρεποντε να κατασυκοφαντουν συνεχεια τους εργαζομενους.Γι'αυτο ας ξυπνησουμε ολοι μας πριν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.