29 Απριλίου 2010

18:57

Σήμερα το πρωί στην Πλατεία Αττικής ,έγινε μια μάζωξη των Σωματείων του χώρου, με πρωτοβουλία της ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΗΛΠΑΠ.
Το μεσημέρι που με πήραν τηλέφωνο ,νόμιζα πως μου κάναν πλάκα με αυτά που άκουγα ,αλλά αφού πήρα κάνα δυο τηλέφωνα διαπίστωσα ότι:
Από τις 8:30 το πρωί , έως και αργά το μεσημέρι όλοι οι εκπρόσωποί μας στα Δ. Σ. των Σωματείων συζήτησαν ,μέσα σε κλίμα συναδελφικότητας και χωρίς προσωπικές ,ταξικές ,η άλλες αντιπαραθέσεις και έκαναν μια επιτροπή απαρτιζόμενη από αντιπροσώπους όλων των ειδικοτήτων προκειμένου να αντιμετωπίζουν ενωμένοι και με κοινή κατεύθυνση , όλα τα σημερινά η και αυριανά προβλήματα του ΣΥΝΟΛΟΥ των εργαζομένων στα ΤΡΟΛΛΕΥ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΚΑΝΑΝ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΡΟΛΛΕΥ.
Δεν θα πως πως είναι αργά και πέρασε το τρόλεϊ ,θα πω κάλιο αργά παρα ποτέ.
Ούτε έχει μεγάλη σημασία ,ποιος έκανε την πρόταση.
Δυο χρόνια τώρα που υπάρχουμε στο διαδίκτυο ,τόσο από τους προηγούμενους διαχειριστές όσο και από εμάς έχετε ακούσει και διαβάσει πάρα πολλά ,σας έχουμε κατονομάσει άσχημα , σας έχουμε βρίσει πολύ, εσάς τους ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
Τις περισσότερες φορές μας δίνατε εσείς το δικαίωμα, και κάποιες άλλες λόγω της ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ για τα τόσα ΆΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
Αυτή τη φορά όμως σας αξίζει ένα ΜΠΡΑΒΟ και μακάρι να μην χαλάσει κάτι στην πορεία και να το πάτε ακόμα πιο μακριά: ΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Η ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ η όπως αλλιώς θέλετε να το πείτε μέσα στον ΗΛΠΑΠ.
Όλοι μαζί σίγουρα είμαστε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ.
Μέσα στην τρέλα που ζούμε τις τελευταίες μέρες σήμερα ένιωσα πως κάτι θα καταφέρουμε θετικό για μας , και θα αντιμετωπίσουμε όλη αυτή την ΑΔΙΚΙΑ που πάνε να μας φορτώσουν.

Από σήμερα λοιπόν εγώ προσωπικά σταματάω οποιοδήποτε ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ εις βάρος της ΕΝΩΣΗΣ ,συμπαρατάσσομαι με το μέρος τους σε κοινό αγώνα ,έστω και με την κάλυψη της ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ (ανωνυμία) , και κάνω ανοιχτή πρόταση προς ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ να λάβει μέρος στο blog μας προκειμένου να υπάρχει ΣΩΣΤΗ - ΕΓΚΥΡΗ - και ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όλων των συναδέλφων.
Κακά τα ψέματα το internet μπορεί να πάει τη φωνή μας παραπέρα .
Δημιουργήσαμε ένα εργαλείο (τον τρολεατζή) με πολύ κόπο , ξενύχτι , και έξοδα , και τον βάζουμε δίπλα σας.
Από εσάς εξαρτάται αν θα τον εκμεταλλευτείτε προκειμένου να βοηθήσει το χώρο.
Περιμένουμε προτάσεις......

Υ.Γ. Περιμένουμε την άποψή σας στο chat και στα σχόλια
για αυτή την εξέλιξη.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.