16 Απριλίου 2010

00:37
4
Όσοι παραβρεθήκατε στην γενική συνέλευση απολαύσατε άλλο ένα κακόγουστο show των συνδικαλιστών μας και όσοι γνωρίζετε και μερικά πράγματα του χώρου μας (γενικώς μιλάω) θα καταλαβαίνατε και μερικά αισχρά πράγματα που έλαβαν χώρα . Θα ήθελα να τους θυμίσω ότι από την στιγμή που εκλέχτηκαν συνδικαλιστές θα έπρεπε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ να διαβάσουν το καταστατικό της ένωσης να δουν τι γράφει μέσα.
Και αν το διαβάσουν όλο θα δουν ότι κάπου εκεί μέσα αναφέρεται και το εξής:

Αυτά τα λίγα για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει .Δεν θα ασχοληθώ προς το παρόν άλλο με τους συνδικαλιστές μας διότι ψάχνω όλο το βράδυ για πληροφορίες στο διαδίκτυο σχετικά με το γνωστό θέμα που απασχολεί ΟΛΟΥΣ και είναι η περικοπή του μισθού μας . Το θέμα το έχει αναλάβει ομάδα << ειδικών >> όχι βέβαια αυτοί που σας μίλησαν στην λέσχη . Αυτοί πέρα βρέχει . Ας ελπίσουμε για ότι το καλύτερο .

4 σχόλια:

  1. εμενα μου αρεσε πολυ η συνελευση.
    ειχε ωραια....ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως εχουν φτιαξει τοσο καλα το νομο, που δεν μπορεις να ξεφυγεις πουθενα. Ολο και κατι θα σου κοψουν. Δεν μιλαω στον "αερα", το 'χω ψαξει καλα. Ελπιζω μονο να μου διεφυγε κατι και να το βρειτε εσεις. Καλο ψαξιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άγγελε υπάρχουν παραθυράκια στον νόμο και καλά κάνει ο πολύ καλός συνάδελφος Καλαματιανός και το ψάχνει το όλο θέμα. Περιμένται λίγο και θα σκάσει το νέο πιστεύω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pia syneleusi re? Egw eida kati parees na mpekrouliazoun kai na trwne an kai nwris... Giati stis 12 kai kati ta peira kai efyga giati tzampa tha exana tin wra mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.