15 Απριλίου 2010

23:15
1

Από: kanella kazakopoulou
Εστάλη: Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 9:04:22 μμ
Προς: troleatzis (troleatzis@hotmail.com)

Αγαπητέ admin καλησπέρα. Σού στέλνω ενα δημοσίευμα μου σε εφημερίδα κυριακάτικη προεκλογικό και ένα πρόσφατο. εάν τα βρίσκεις ενδιαφέροντα δημόσιευσέ τα/. ευχαριστω.

ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ ο κυβερνητικός λόγος περί προσφυγής στο ΔΝΤ, εάν και εφόσον δέν υπήρχε ανταπόκριση για βοήθεια από την ΕΕ.
Με το γνωστό <Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια> εμφανιζόταν το κυβερνητικό επιτελείο στα ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΟΥ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΥ και ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ σε μια επίδειξη δήθεν πυγμής προς του <ετέρους> μας πού εμφανιζόντουσαν απρόθυμοι να χρηματοδοτήσουν τα χρέη και τα ελλείμματά μας. (λές και αυτοί δέν έχουν, ή λές και δέν ξέρουν πως και γιατί δημιουργήθηκαν).

Ηταν άραγε τόσο αφελείς οι κυβερνητικοί και δή οι <πολυτάλαντοι> και <πολυευρηματικοί> ΠΑΣΟΚΟΙ και οι Χαρβαρντιανοί σύμβουλοί τους, που πίστεψαν πως θα τρέμανε οι Βρυξέλλες μπρος στις <απειλές> τους? Διέπραξαν πολιτική γκάφα? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Εσκεμμένα κατά την άποψή μου ξεκίνησε η κυβέρνηση ολο αυτό το πανηγύρι-θέατρο με το ΔΝΤ, με απώτερο στόχο να μπάσει από την κερκόπορτα, το ελεγχόμενο από τις υπερατλαντικές δυνάμεις ΔΝΤ ως τον επικεφαλής οικονομικό κουμανταδόρο μέσω του δήθεν <μηχανισμού στήριξης> που συμφωνήθηκε στις Βρυξέλλες, και να σύρει πίσω του τους Ευρωπαίους <ηγέτες>, οπως σύρθηκαν στην ΣΕΡΒΙΑ, στο ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, στο ΙΡΑΚ , στην ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ και αλλού για τον έλεγχο των περιοχών, του πλούτου τους και την εξάπλωση των πάσης φύσεως κατακτητικών τους σχεδίων.
Το χορό του ΔΝΤ δέν τον έσυρε η Μέρκελ. Το εκμεταλλεύτηκε για καθαρά δικούς της λόγους.

ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ βέβαια, ως προεόρτιο για την εισοδηματική σφαγή και φοροεπιδρομή, η άλλη <επιτυχμένη σειρά τρόμου> Τιτανικός, πτώχευση, εντατική, γκρεμός, με πλήθος τηλεκομπάρσων,για να φτάσουμε στο δια ταύτα του ΔΝΤ, που μάς το κρέμασε η κυβέρνηση σάν την δαμόκλειο σπάθη για να αποδεχτούμε τις πρώτες ρουκέττες, ωστε να μην έρθουν καί χειρότερες που μάς προτείνει το <ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΑΥΤΟ ΙΔΡΥΜΑ>. Το ότι τα ήδη ληφθέντα μέτρα ειναι συνταγή του εν λόγω Ταμείου αλλά και τα άλλα που έρχονται ,και που ως γνωστόν έχουν εφαρμοστεί αλλού, ειναι απλώς σύμπτωση.... Εξ άλλου, τζάμπα έβαλε το ΠΑΣΟΚ στο ψηφοδέλτιο επικρατείας σημαίνον στέλεχος του ΔΝΤ? ΄Λέτε να μην έδοσε τα <φώτα> του?

Τι θα δούμε προσεχώς? Το σενάριο ειναι ανοιχτό, γιατί κανένας από τους σεναριογράφους δέν μπορεί να προβλέψει τον αστάθμιτο παράγοντα, που λέγεται ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!!!!
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία, Κανέλλα Καζακοπούλου

1 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΛΩΜΟΥΔΗ
    Ο νέος Διευθύνων και πρόεδρος που διακρίνεται για το ήθος του μια από της πρώτες αποφάσεις που πρέπει να πάρει είναι να φέρει πίσω στο βαγόνι τους τέσσερους(4) συναδέλφους οδηγούς που πήρε (Νταβατζηλίκι ) ο Καζαντζίδης για την εναέριο, και να του φέρει πίσω στα βαγόνι,
    Εδώ κύριε Διευθύνων δεν έχουμε οδηγούς να βγουν η βάρδιες και μένουν βαγόνια μέσα και φεύγουν η οδηγοί Νταβατζηλίκι, που ξανακούστηκε αυτό ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.