26 Απριλίου 2010

14:08
3
Είχα αποφασίσει, να μην ξανά ασχοληθώ με την αρθρογραφήση στο μπλοκ των εργαζομένων στα τρόλεϊ. Έγινα όμως μάρτυρας σήμερα σε έναν διάλογο, στο χώρο του σωματείου, που νομίζω ότι αξίζει να τον βγάλω στον "αέρα", για να μάθετε όλοι οι συνάδελφοι, το ποιος δουλεύει ποιον! Ο διάλογος αυτός έγινε μεταξύ του τεχνίτη, του Άγγελου και του αξιότιμου "συνάδελφου" συνδικαλιστή μας, κύριου Ποταμιάνου. Παρόντος του κυρίου Κωνσταντακόπουλου, καθώς και μερικών συναδέλφων, μεταξύ αυτών και εγώ. Βέβαια δεν θα τον έλεγα ακριβώς διάλογο, γιατί ο θιγμένος συνδικαλιστής μας σε έξαλλη σχεδόν κατάσταση, τα "έχωνε" στον Άγγελο και δεν τον άφηνε να απαντήσει. Ίσως επειδή ήμασταν και μεις παρών και έπρεπε να μας δείξει τη δυναμικότητα του και τον ακέραιο χαρακτήρα του. Το θέμα είχε να κάνει με κάποια σχόλια που έκανε ο συνάδελφος τεχνίτης στο C-BOX και είχε αναφέρει ότι κάποιοι συνδικαλιστές προσπαθούσαν να τον πείσουν (χωρίς να αναφέρει ονόματα) ότι ήξεραν ποιανού συνδικαλιστή ήταν το εξοφλητικό, που είδε το φως της δημοσιότητας το Σαβ/κο που μας πέρασε. Ερώτηση αφού ξέρει ποιανού είναι, γιατί δεν μας λέει και εμάς, για να κρίνουμε οι ίδιοι. Ο τεχνίτης απάντησε, ότι ο ίδιος δεν κατάλαβε ποιος συνδικαλιστής είναι. Και αφού όπως ισχυρίζεται ο κύριος Ποταμιάνος ξέρει και όπως ισχυρίζεται το εν λόγω εξοφλητικό κλάπηκε από τον συνάδελφο. Πως το ξέρει ο εν λόγω κύριος; Είναι τόσο έξυπνος αυτός; Και τόσο χαζοί εμείς; Δεν έμεινε βέβαια μόνο σε αυτό, αλλά άρχισε να λέει, ότι όλοι εμείς που ασχολούμαστε με το μπλοκ είμαστε κουκουλοφόροι, κατευθυνόμενοι και σπιλώνουμε τις τιμές και υπολήψεις των συναδέλφων συνδικαλιστών Πως δηλαδή τους σπιλώνουμε; Όταν γράφεις την αλήθεια, είναι σπίλωμα; Δεν του είπε κανείς ότι αν δεν αντέχει την κριτική, που καλώς ή κακώς σύμφωνα με τα λεγόμενα του κάνουμε, μπορεί να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας! Ποιος να παραιτηθεί; Είναι γλυκιά η καρέκλα του σωματείου! Κοντός ψαλμός αλληλούια, έχουμε εκλογές σε λίγο καιρό και θα έρθουν πάλι, να διεκδικήσουν την ψήφο μας και μεις θα τη δώσουμε, γιατί είμαστε κορόιδα κύριοι συνάδελφοι! (Μαζί και εγώ βέβαια)! Τελικά το πρόβλημα του κυρίου Ποταμιάνου ποιο είναι; Αν είναι αλήθεια ή όχι το εξοφλητικό; Ή αν είναι κλεμμένο; Από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, το εν λόγω εξοφλητικό έφτασε με e-mail στα χέρια μας, επομένως και κλοπή να έγινε, δεν έγινε από τα παιδιά του μπλοκ. Κλείνοντας θα συμβούλευα τον τεχνίτη, ότι αν θέλει να ξαναγράψει, να το κάνει ανώνυμα, για να μην έχει στο μέλλον πάλι τέτοια προβλήματα! Κάτι ξέρουμε και μεις! Τα συμπεράσματα δικά σας!


3 σχόλια:

  1. ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΛΙΓΟ;
    ΤΑ ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΟΥ ΨΟΥ ΨΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΠ ΤΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eάν εμείς που ασχολούμαστε με το μπλοκ είμαστε κουκουλοφόροι, κατευθυνόμενοι και σπιλώνουμε τις τιμές και υπολήψεις των συναδέλφων συνδικαλιστών, αυτοι είναι: Βολεμένοι , καλοπληρομένοι τεμπέλιδες , που το μόνο που τους νοιάζει είναι η τσέπετη τους και τίποτα άλλο. Άπό που ενημερωνώμαστε ρε τεμπέλιδες? Από εσάς που πείνετε καφέ από τις 6 έως τις 7 με 7:30? Στο βαγόνι ρε, ότι λέει ο νόμος΄, ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω, για τη συμβουλη σου ΒΜΚ! Εγω θα συνεχισω να "βγαινω" επωνυμα, ετσι θα μπορουν να με κατηγορησουν για οτι αλλο θελουν, αλλα οχι για κουκουλοφορο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.