23 Μαρτίου 2010

12:20
Απο τον ΕΑΣ ιτη

Συνάδελφοι –σσες
Όλοι μας τον προηγούμενο μήνα γίναμε μάρτυρες μιας ανεξέλεγκτης φημολογίας και διαδικασίας σύγκρουσης από πλευράς των παρατάξεων και συνδυασμών που εκπροσωπούνται στο Συνδικάτο με το σοβαρό θέμα της μισθοδοσίας και την οικονομική κατάσταση του ομίλου ΟΑΣΑ.

Η παράταξη της ΠΑΣΚΕ με ανακοίνωση της στις 26-02-2010 καταγγέλλει τον πρόεδρο του Συνδικάτου και εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ ότι «δήλωνε στα Μ.Μ.Ε. περί αδυναμίας της εταιρείας να πληρώσει την μισθοδοσία των εργαζομένων» χωρίς –όπως λέει- αίσθημα ευθύνης , ίχνος ντροπής κ.τ.λ. .Στην ίδια ανακοίνωση προσδίδει τον ρόλο του μειοδότη και στα υπόλοιπα μέλη του προεδρείου .Το ζητούμενο συνάδελφοι δεν είναι ποιος από τους Συνδικαλιστές έχει δίκιο , αν έχει κάποιος. Το ζητούμενο είναι να διαπιστωθεί επίσημα αν υπάρχει πρόβλημα και αν υπάρχει με ποιόν τρόπο θα αντιμετωπισθεί.

Ας δούμε λοιπόν τι λέει ο Ο.Α.ΣΑ. με επίσημα έγγραφα προς τις Διοικήσεις ΕΘΕΛ, ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ, ΑΜΕΛ, ΤΡΑΜ έγγραφα που μόνο η Ε.Α.Σ. μπόρεσε να εξασφαλίσει και τα δημοσιεύουμε για να ενημερωθούν και οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ και οι εργαζόμενοι.

Η συνέχεια του πάρα πολύ ενδιαφέροντος και επίκαιρου άρθρου ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.