29 Μαρτίου 2010

08:33
2
Έδωσε κανένας σημασία στον προβληματισμό που ανέπτυξε στο ΔΣ του ΗΛΠΑΠ ο συνάδελφος Καζαντζίδης; Ή και αυτό θα το φάει η μαρμάγκα; Δείτε τα πρακτικά:

2 σχόλια:

  1. Η μαρμάγκα ειναι γνωστή και Οσο και να φάει δέν χορταίνει.Βλέπεις αγαπητέ Δημήτρη, οταν την αφήνεις και μεγαλώνει και δέν την τσακίζεις μόλις γεννηθεί, μετά δέν μπορείς να την σταματήσεις. Καί ξέρεις γιατί? οχι γιατί ειναι ανίκητη, αλλά γιατί τρώει ή δέν ανάλογα με την περίσταση και την σκοπιμότητα. Οι μαρμάγκες φάγανε πολλά προηγούμενα και θα φάνε κι αλλα οσο έχουν υψηλή προστασία οχι ως είδος υπό εξαφάνιση, αλλά ως απαραίτητο διατηρητέο είδος. Εγινα σαφής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kανένα πληροφοριακό σύστημα ERP και κανένα σύστημα ποιότητας ISO δε σε κάνει καλύτερο αν δεν είσαι ήδη καλός σε αυτό που κάνεις.
    Σε ότι αφορά τα θέματα συντήρησης τα ERP από τη φύση τους δεν είναι τόσο λειτουργικά δεδομένου ότι δεν είναι εύκολο να αποτυπώσουν πολλούς παράγοντες κρίσιμους (ενδεικτικά αναφέρεται ο παράγοντας ορθή χρήση, βαρειά ή ελαφριά χρήση ή και ο παράγοντας ατύχημα).
    Μάλλον δεν θα είναι εύκολο από μόνο του να έχει ιδιαίτερα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.