6 Μαρτίου 2010

10:57
1

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ στη σημερινή της συνεδρίαση συζήτησε τα οικονομικά μέτρα και αποφάσισε τη συνέχιση και την κλιμάκωση του αγώνα γιατί:

Τα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης πλήττουν δραματικά τα οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, χωρίς ταυτόχρονα οικονομικά ισοδύναμο προς τους εργοδότες, τους έχοντες και τους κατέχοντες.

Τα σοβαρά δημοσιονομικά, οικονομικά προβλήματα της χώρας μεγεθύνονται από τα εκβιαστικά και κερδοσκοπικά παιχνίδια των λεγόμενων Αγορών οι οποίοι με τη συναίνεση και την ανοχή των Νεοφιλελεύθερων των Βρυξελλών και των ισχυρών της Ε. Ένωσης. Επιβάλουν στην χώρα μας βάρβαρα μέτρα κατά των εργαζομένων, βυθίζουν τη χώρα στην ύφεση, πυροδοτούν την Ανεργία.
Για αυτούς τους λόγους η ΓΣΕΕ προκηρύσσει 24ωρη Γενική Απεργία την Πέμπτη 11/3/2010 και συγκέντρωση στις 11:00 η ώρα στο ΠΕΔΙΟ ΑΡΕΩΣ (στην περιφέρεια οι συγκεντρώσεις θα γίνουν στις έδρες των Εργατικών Κέντρων).

ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ – ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ – ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ
Στα ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΔΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

1 σχόλια:

  1. Μην κατεβενετε όλοι μαζί στις συγκεντρώσεις γιατί γίνεται το αδιαχώρητο. Πηγενετε και για καφέ . Εξαλου γι αυτό γίνονται και οι 24ωρες. Προσέχετε μη πεσετε από τον καναπέ και χτυπησετε στην οθόνη.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.