20 Μαρτίου 2010

21:32
Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προστασία του περιβάλλοντος και της ανάπτυξης της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών, εντάσσονται και οι δράσεις για την προάσπιση της φυσικής κληρονομιάς της χώρας μας.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 21 Μαρτίου 2010, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, διοργανώνεται δενδροφύτευση στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού Όρους και άλλους φορείς.

Η προσπάθεια αυτή υποστηρίζεται ενεργά από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και τον ΟΑΣΑ. Συγκεκριμένα, θα δρομολογηθούν λεωφορεία με την ειδική σήμανση «Σας πάμε… για δενδροφύτευση» τα οποία θα μεταφέρουν δωρεάν όποιον πολίτη επιθυμεί να συμμετάσχει στην δενδροφύτευση, από την αφετηρία μέχρι το σημείο της δενδροφύτευσης.

Τα λεωφορεία θα έχουν αφετηρία σε δύο σημεία, στον σταθμό ΜΕΤΡΟ «Δουκ. Πλακεντίας» και στον σταθμό ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και θα εκτελούν συχνά δρομολόγια από τις 09:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι προς το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι οι συμμετέχοντες μπορούν να προσεγγίσουν το χώρο δενδροφύτευσης μέσω των λεωφορειακών γραμμών

446 ΣΤ.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΝΟΣ.ΠΕΝΤΕΛΗΣ (Μέσω ΠΙΚΠΑ) και

451B ΣΤ.ΧΑΛΑΝΔΡΙ-Π.ΠΕΝΤΕΛΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.