11 Φεβρουαρίου 2010

22:05
1
Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών η πρώτη συγκέντρωση των απανταχού ζημιωθέντων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, με την παρουσία εκπροσώπων όλων των κομμάτων της Βουλής . Αφού έγινε μια συνοπτική ενημέρωση όλων των παρισταμένων , οι εκπρόσωποι των κομμάτων με τις δηλώσεις τους κατέδειξαν ότι συνειδητοποίησαν το μείζον ΗΘΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε με το κλείσιμο της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και αγγίζει 1.000.000 και πλέον αγανακτισμένους ( από την παντελή αδιαφορία της πολιτείας) ασφαλισμένους.. Ένα ...
πρόβλημα το οποίο δεν έχει το χρώμα ή την σημαία κάποιου κόμματος, γιατί οι εξαπατηθέντες χιλιάδες ασφαλισμένοι ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα του Ελλαδικού χώρου. Επιπλέον τόνισαν ότι θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια μέσα στη Βουλή, πιέζοντας την κυβέρνηση , για να γίνουν το συντομότερο δυνατό οι απαιτούμενες νομοθετικές ρυθμίσεις ώστε να λυθεί το συγκεκριμένο τεράστιο θέμα.
Παράλληλα δημιουργήθηκε ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια του οποίου υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι : Νίκος Κεχαγιάογλου (6973-730300), Κωνσταντίνος Βαλαβάνης (6945-548542), Γιάννης Στασινόπουλος (6944-570906).
Οι εκατοντάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι ασφαλισμένοι ( οι οποίοι εκτός των άλλων είναι και ψηφοφόροι) περιμένουν αυτή η πολιτεία , έστω και τώρα μετά από τετράμηνη απραξία , να αντιμετωπίσει και να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα τους. "

1 σχόλια:

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.