5 Φεβρουαρίου 2010

22:28
4
Αίσχος.

Λίγες ώρες πριν από την αποχώρηση του Διευθύνων , οι ίδιοι Συνδικαλιστές (με μια αιξέρεση, λόγω προβλήματος) όλων των αποχρώσεων ,και χώρων,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος , έσπευσαν να πληρωθούν κανονικές οφειλόμενες ΑΔΕΙΕΣ του παρελθόντος έτους.

Να σημειώσω δε το γεγονός ότι ΠΡΟΕΔΡΟΣ τεχνικού σωματείου τις ΔΙΑΚΟΠΕΣ του τις έκανε κανονικά το καλοκαίρι ,αλλά παρ όλα αυτά σήμερα πληρώθηκε την άδειά του μαζί με οφειλόμενα ρεπό.
Και αυτό γίνεται ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

Αίσθηση και αηδία προκαλεί το γεγονός ότι πληρώνετε ΑΡΓΙΕΣ και ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ενώ είναι απαλλαγμένος από την υπηρεσία!!!!!

Μαζί με αυτόν ΤΡΕΞΑΝ και δικοί μας εκπρόσωποι (της ΚΙΝΗΣΗΣ) να ωφεληθούν την ελαστικότητα των ημερών.

Απ ότι θυμάμαι ο Διευθυντής της τεχνικής τον Νοέμβριο κακήν κακώς ανάγκασε όλους τους υφισταμένους του ,να πάρουν όλα τα υπόλοιπα σε ρεπό και άδειες, από υποδιευθυντές ,ομαδάρχες,προσωπάρχες,τεχνίτες.

Οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ γιατί μείναν απ έξω;;;;

Και όλα αυτά γίνονται μόλις ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΛΠΑΠ διευθέτησε το θέμα πληρωμής της αδιάθετης άδειας στους συναδέλφους που πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν

Δηλαδή αντί για 25 ημερομίσθια θα παίρνουμε 31!!!!.

Αυτό περίμεναν για να βγάλουν και από εκεί..

Να σημειώσω ότι αυτή η ρύθμιση ισχύει και στην περίπτωση που μέχρι 31/12 κάθε έτους η υπηρεσία δεν μας χορηγήσει (εφόσον το ζητήσουμε ) την κανονική μας ΑΔΕΙΑ.

Όλα τα παραπάνω είναι πέρα για πέρα αληθή και δεν φέρουν ουδεμία αμφισβήτηση..........

Υ.Γ. έτσι μένω και εγώ, γιατί να βγω στη σύνταξη εφόσον και κάθομαι (απαλλαγμένος υπηρεσίας) και πληρώνομαι την άδεια, και δεδουλευμένα παίρνω αλλά και ΑΡΓΙΕΣ.
ΚΟΡΟΙΔΑ!!!!!!!

4 σχόλια:

  1. Isws tin epomeni fora tha prepei na bgalete kai kanena onoma stin fora mppas kai tarakoynithoun pio polu akoma. Mas douleuoun psilo gazi oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εψαξα στο internet και βρηκα τα εξης:
    1.ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ η μεταφορά της άδειας στο επόμενο ημερολογιακό έτος, έστω και αν ακόμα έχει γίνει συμφωνία εργαζομένου εργοδότη.
    2.Βιβλίο Αδειών
    Από το νόμο επιβάλλεται ο κάθε εργοδότης να τηρεί «Ειδικό Βιβλίο Αδειών», θεωρημένο από την Επιθεώρηση Εργασίας στο οποίο οφείλει να καταχωρεί τα στοιχεία του εργαζόμενου, την περίοδο χορήγησης της άδειας καθώς και τις αποδοχές αδείας. Όταν ο μισθωτός λάβει την άδεια του και πληρωθεί τις αποδοχές αυτής, οφείλει να υπογράψει έναντι αυτών. Η επιθεωρηση εργασιας το εχει θεωρηση το βιβλιο αδειων του ηλπαπ και ηταν ολα σωστα ;;;
    3....σε περίπτωση µη χορήγησης από τον εργοδότη λόγω ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ του (άρνηση, πταίσµα, αµέλεια), της άδειας που δικαιούται ο εργαζόµενος εντός του ηµερολογιακού έτους, υποχρεούται να καταβάλλει σ’ αυτόν τις αντίστοιχες αποδοχές αδείας µε προσαύξηση 100%, όχι όμως και του επιδόματος αδείας.
    ΕΧΩ την εντυπωση οτι η υπαιτιοτητα που αναφερεται στους νομους, στον ηλπαπ εκλαμβανεται σαν << μιζαρισμα >> της διοικησης προς τους συνδικαλιστες - τμηματαρχες κτλ ωστε να τους τραβαει το αυτακι οταν τα παιδια << παρακτρεπονται>> !!!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GOLDEN BOYS EXOYME ΣΤΟΝ ΗΛΠΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακουστηκε οτι η καταβολη των ρεπο και της αδειας φτανει στις 5 και 10.000 ΕΥΡΩ ;;;;; !!!!! Τοσο ξεφτιλισμενοι ειναι επιτελους ;;;;;; !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά να μας κάνουνε !!!!!!!!!!! Τι διαμαρτύρεστε! Γιατί δεν ανεβενετε να τα πείτε και στη λέσχη!!!!! Ζητω οι συνδικαλιστές μας11

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.