10 Φεβρουαρίου 2010

15:36
1

Της Μαρίας Μόσχου

Την άμεση καταγραφή και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των ΔΕΚΟ του υπουργείου Υποδομών θα ζητήσει ο υπουργός Υποδομών - Μεταφορών κ. Δ. Ρέππας από τους νέους διοικητές του ΟΣΕ, του ΟΑΣΑ αλλά και των θυγατρικών τους. Η κατάρτιση λίστας για τα ακίνητα αλλά και οι τρόποι που μπορούν να αξιοποιηθούν θα αποτελέσουν μία από τις προτεραιότητες των διοικήσεων που καλούνται να «διαχειριστούν» συνολικά χρέη άνω των 17 δισ. ευρώ.

Με εκποίηση ή ενοικίαση ακινήτων και την κατασκευή μεγάλων εμπορικών κέντρων ή χώρων αναψυχής θα προσπαθήσουν οι νέες διοικήσεις των ΔΕΚΟ του υπουργείου Υποδομών να σταματήσει την «παραγωγή» ελλειμμάτων που καθημερινά ξεπερνούν τα 3 εκατ. ευρώ στον ΟΣΕ και στις αστικές συγκοινωνίες. Οι διοικητές θα αναλάβουν να καταγράψουν άμεσα το χαρτοφυλάκιό τους σε ακίνητα, που ξεπερνά συνολικά τα 10 δισ. ευρώ.

Το πλήρες κείμενο ΕΔΩ

Σχόλιο : Δεν είναι λύση σε βάθος χρόνου η εκποίηση των ακίνητων του ΟΑΣΑ. Μπαλώματα είναι αυτά και αφήνουμε τα προβλήματα για τους επόμενους . Το μόνο έσοδο για την επιβίωση των αστικών συγκοινωνιών είναι η είσπραξη του εισιτήριου. Όσο δεν γίνεται αυτό δεν πρόκειται ποτέ να βγουν από τα ελλείμματα οι συγκοινωνίες Θα πρέπει να καταλάβουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι διάφοροι υπουργοί ότι ένα χρεοκοπημένο κράτος δεν μπορεί να παράσχει ΔΩΡΕΑΝ αστικές συγκοινωνίες για λόγους κοινωνικής πολιτικής . Αρκετά πια .

1 σχόλια:

  1. I've been looking all over for this! Thank God I found it on Yahoo.

    Thanks.

    SERAFINA
    [url=http://ashmadia.com/quickendeluxe/]find out[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.