17 Ιανουαρίου 2010

21:51
ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Με συνεδρίες χαλάρωσης λύνουν τα τεράστια προβλήματα του ΟΣΕ τα ανώτατα στελέχη μιας εκ των θυγατρικών του εταιρειών.

Τα εταιρικά σεμινάρια του Οργανισμού γίνονται στο spa «Αλατοσπήλαιο» που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων, με τον ΟΣΕ να διαφημίζεται από το site του ως «εταιρικός πελάτης».

Το εταιρικό σεμινάριο με θέμα «Στρατηγική Αναδιοργάνωση και Διαχείριση Πελατών», στο οποίο συμμετείχαν επτά διευθυντικά στελέχη, είχε συνολική διάρκεια 3,5 ωρών. Τα πρώτα 30 λεπτά ήταν αφιερωμένα στη χαλάρωση, ενώ στο επόμενο τρίωρο τα στελέχη του Οργανισμού έκαναν... brainstorming. Συντονιστής της συνάντησης των διευθυντών της εταιρείας δεν ήταν κάποιος τεχνοκράτης ή γνώστης του θέματος των σιδηροδρόμων, αλλά ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του «Αλατοσπηλαίου».

Το site αναφέρει, άλλωστε, ότι εξειδικευμένοι συνεργάτες προσφέρουν εντός του αλατοσπηλαίου σεμινάρια για διαχείριση κρίσεων, στρατηγική, μάρκετινγκ, πωλήσεις, αναδιοργάνωση επιχείρησης κλπ.

Οπως φαίνεται, τα στελέχη του ΟΣΕ θεωρούν ότι η σωματική χαλάρωση και η αίσθηση της καλής υγείας που προσφέρει το περιβάλλον του «Αλατοσπηλαίου» μπορούν να τους δώσουν τη δυνατότητα να βρουν τις καλύτερες λύσεις για τη μείωση των υπέρογκων χρεών του Οργανισμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.