8 Ιανουαρίου 2010

22:21
2

Όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας την 12/12/2009 54 συνάδελφοι << έκοψαν >> τα ρεπό τους για να μπορέσουμε να βγάλουμε τις υπηρεσίες Σαββάτου ( λιγότερες βάρδιες - δρομολόγια σε σχέση με τις καθημερινές )
Την 09/01/10 ο αριθμός αυτός ανέβηκε στα 60 ΑΤΟΜΑ !!!! Αυτό γίνεται όχι μόνο τα Σάββατα αλλά ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Δεν γνωρίζω να σας πω αν αυτό που γίνεται ποιούς ακριβώς συμφέρει αλλά δείχνει την τρομερή έλλειψη προσωπικού . Ακούσαμε ότι θα γίνει υποτίθεται μεταφορά προσωπικού από την πρώην Ολυμπιακή Αεροπορία όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ .
Ακόμα περιμένουμε .............................

Στην Εθέλ πριν λίγο καιρό αποφάσισαν να κάνουν στάσεις γιαυτό το θέμα άλλα τους πρόλαβε η προκήρυξη την εθνικών εκλογών και έτσι το θέμα έληξε άδοξα . ( Οι δικοί μας κοιμάμενοι σιγά μην έκαναν ΣΤΑΣΕΙΣ για την έλλειψη προσωπικού - εδώ δεν έκαναν στάση για να κάνουμε γενική συνέλευση - ο νοών νοείτω ) . Από τότε κανείς δεν μιλάει - - κανείς δεν βγάζει άχνα .
Όλοι περιμένουν τους καινούργιους προέδρους των ΕΦΣΕ .
Τρεις μήνες δεν γίνεται ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ .
Και η διόγκωση των προβλημάτων και η αναμονή συνεχίζεται............ όσο για τα χαμένα δρομολόγια δεν βλέπω και κανείς να συγκινείται ιδιαίτερα .

2 σχόλια:

  1. ka8e mera ta xayteia exoun 60-80 apontes.kai se poles grammes exoun kopsei vagonia kai se ales exoun kalokairina dromologia gt den exei atoma.kai leo egw twra dld ama fugoun oi 150 pou einai gia sintaxh ti exei na ginei meta?
    kantantala 8eloun na nomizoun oti kanoume sigkinonia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι κοινο μυστικο οτι ΔΕΝ γινεται συγκοινωνια με τετοια εγκαταλειψη των οργανισμων . Και απο την αλλη εχουμε και τους εκλεγμενους συνδικαλιστες μας που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι κανουν συνδικαλισμο χωρις να γνωριζουν ουτε την σημασια της λεξης αυτης !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.