22 Δεκεμβρίου 2009

23:21
7
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΑΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ.
Για να υπάρχει μια συνέχεια του θέματος όσοι δεν έχετε διαβάσει τις πρώτες αναρτήσεις διαβάστε ΕΔΩ και ΕΔΩ.
Αφού καταφέρουμε λοιπόν και περάσουμε το ψαλίδι με επιτυχία , στα 40 -50 μέτρα περίπου υπάρχει ένας δεύτερος δέκτης ο οποίος θα δώσει το πράσινο φως για την επόμενη διέλευση.

Δηλαδή πρέπει να απομακρυνθεί το πρώτο και μετά να περάσει το επόμενο.
Το ψαλίδι δεν επανέρχεται σε κάποια προκαθορισμένη θέση όπως αυτό στο Χίλτον η στον ΟΤΕ.
Κάθε φορά κρατεί την κατεύθυνση της τελευταίας διέλευσης.
Εξ όσων γνωρίζω από ερωτήσεις που έκανα, κανένα ψαλίδι ,τόσο του Πειραιά όσο και αυτά που θα τοποθετηθούν στην Αθήνα δεν διαθέτουν μπαταρίες , ώστε να είναι δυνατή η λειτουργία τους σε περίπτωση διακοπής των 600 ν του δικτύου.
Το πρώτο πρόβλημα που εντοπίστηκε στον Πειραιά είναι το εξής: Ενώ όλα τα έχουμε σωστά περνά ένα βαγόνι από απέναντι με διαφορετικό κωδικό και ο δέκτης πιάνει τις δικες του πληροφορίες με αποτέλεσμα να μας κατευθύνει αλλού και όχι εκεί που εμείς θέλουμε να πάμε.

Αυτό έγκειται στο γεγονός της μη σωστής ρύθμισης της ευαισθησίας του δεκτή και της τιμής εξόδου του πομπού.
Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και ο σωστός προσανατολισμός του ζευγαριού δέκτη - πομπού , καθότι το σήμα είναι κατευθυνόμενο και πρέπει ο ένας να είναι απέναντι από τον άλλο.
Άρα ένα καλό σουτ να φάει η κληματαριά από μια εκτροχίαση , γεια σας ο προσανατολισμός.
Αυτά προς το παρόν.......

7 σχόλια:

  1. Ετσι οπως μας τα λες,περισσοτερα προβληματα θα δημιουργηθουν,παρα θα λυσουν! Γιατι ως γνωστον σε ωρα αιχμης και ειδικα στον ΟΤΕ και στην Πανεπιστημιου,τις μεσημεριανες ωρες,τα οχηματα πανε σαν τρενο,το ενα πισω απο το αλλο. Ε!Ρε γλεντια που θα κανουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απο τη στιγμη που το πρωτο περασει τον δεκτη στην εξοδο του ψαλιδιου τοτε ειναι ελευθερο το δευτερο να περασει.
    ακουγετε χρονοβορο αλλα δεν ειναι
    να σκεφτεις μονο οτι τωρα πρεπει να περασει το πρωτο και το δευτερο να περιμενει να κανει επαναφορα στην αρχικη θεση για να περασει.
    τα καινουρια ειναι πολυ καλλυτερα δεν το συζητο
    διαπιστωνο ομως οτι οι αρμοδιοι εχουν αγνοια ακομη ,χωρις βεβαια να τους καταλογιζω ευθυνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να το ξαναπω τοτε μπας και το καταλαβετε:Αν καποιο ακινητοποιηθει πριν περασει την εξοδο του ψαλιδιου οπως λες,τοτε τι γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν βρεθουν δηλαδη δυο οχηματα το ενα διπλα στο αλλο,το ενα ακινητοποιημενο με βλαβη,αλλα δεν εχει κανει μπλακ αουτ ο οδηγος και το αλλο παει να προσπερασει,τι γινεται τοτε;

    Δε διαφωνω οτι μπορει να ειναι καλυτερα απο αυτα που εχουμε τωρα,ξεχνατε ομως μια λεπτομερεια: Οσοι εχουν παει εξωτερικο,θα εχουν παρατηρησει φανταζομαι οτι τα ΜΜΜ περνανε απο τις στασεις τις προκαθορισμενες ωρες και δε βρισκονται ολα μαζι στην ιδια σταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ξερω αν εχει προβλεφθει, αλλα μαλλων θα αναψει μπλε λυχνια στον σηματοδοτη ,που σημαινει οτι το πρωτο δεν εχει βγει ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θελω να κανω μια ερωτηση την "εξυπνη" εισοδο στην πατησιων κ κορδικτωνος με κατευθυνση προς ομονοια,που ετσι κ την περασεις με χιλιομετρα δε θα μεινει τιποτα επανω ποτε θα την φτιαξουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.