7 Δεκεμβρίου 2009

16:42
2
Από την συγκεκριμένη στάση διέρχεται η γραμμή 19 κατά την άνοδο και κατά την κάθοδο από το σταθμό μετρό Χαλανδρίου. Ναι μεν την συγκεκριμένη στάση την πραγματοποιεί κατά την άνοδο για το μετρό αλλά οι επιβάτες δεν γνωρίζουν όλοι την << ιδιομορφία >> της συγκεκριμένης γραμμής . Βλέπουν ότι έρχεται τρόλεϊ 19 και νομίζουν ότι πάει για Αθήνα και ο οδηγός αναγκάζεται με νοήματα να τους δείχνει ότι η στάση για Αθήνα είναι παρακάτω στα 30 μέτρα . Δυστυχώς δεν βοηθάει και η ενημέρωση στην στάση ( όπως μπορείτε να δείτε στην φωτό ) για όσους δεν είναι κάτοικοι της περιοχής με αποτέλεσμα να υπάρχει και τρέξιμο για να προλάβουν το τρόλεϊ. Για δείτε πως η εθέλ έχει επιλύσει το συγκεκριμένο << πρόβλημα>> στην ίδια ακριβώς στάση και πως ενημερώνει τους επιβάτες :


Λεπτομέρειες θα μου πείτε αλλά αυτές κάνουν την ΔΙΑΦΟΡΑ !!!!

2 σχόλια:

  1. genikos einai la8os i stash ekei gia to aneva pros to merto......den xriazete ka8olou, afou kanei stash stin plateia giati prepei na exei kai ekei?
    giati to mperdema pou ginete sto terma tou 18....pou anevokatevazoume ton kosmo se poio troley 8a mpei sto 18 i to 19? giayto den les tpt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με την πρωτη ευκαιρια θα το θιξω και αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.