20 Δεκεμβρίου 2009

23:30
1
Περίμενα μήπως και είχα κάποια απάντηση από την εταιρεία elektroline και τον υπεύθυνο του έργου στην Ελλάδα , αλλά τίποτα μέχρι τώρα.
Οπότε ξεκινάω να σας πω αυτά που τουλάχιστον ξέρω και βλέπουμε στην πορεία τι άλλο θα μάθουμε.

Κατ αρχήν τις πληροφορίες τις βρήκα στο ίντερνετ, από συναδέλφους του ΠΕΙΡΑΙΑ που δουλεύουν τα καινούρια ψαλίδια και από την Εναέριο ,αν και δεν ξέραν να μου πουν λεπτομέρειες επειδή δεν έχουν εκπαιδευτεί και ενημερωθεί για τη λειτουργία τους ακόμη;;
Για να λειτουργήσουν λοιπόν αυτά τα έξυπνα ψαλίδια πρώτα θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί στο βαγόνι ο πομπός ,που είναι ένα μικρό κουτάκι στο πίσω μέρος του , ανάμεσα από τους γάντζους στην οροφή (εξωτερικά).
Επίσης στην καμπίνα μας μπαίνει ένα χειριστήριο με κωδικούς.
Βάζοντας λοιπόν εμείς την γραμμή (π. χ. 15) στην πινακίδα μας θα πρέπει να βάλουμε και τον αντίστοιχο κωδικό για τα ψαλίδια της διαδρομής (π. χ. 2007).
Εφ όσων τα έχουμε τακτοποιήσει αυτά τα δύο παίρνουμε καφέ και ξεκινάμε.
Το κουτάκι λοιπόν είναι ένας πομπός ο οποίος εκπέμπει συνεχόμενα πληροφορίες , αριθμό βαγονιού διαδρομή κ.λ.π. λίγο πριν από το ψαλίδι υπάρχει ένας δέκτης ο οποίος λαμβάνει τις πληροφορίες του πομπού και μας κατευθύνει στη σωστή διαδρομή (διατήρηση η αλλαγή).
Αυτά προς το παρών και θα επανέλθω με τη συνέχεια .
Φίλε Χρήστο Περαιώτη ,πήρα το μήνυμά σου και θα το ρωτήσω αν ο κύριος μας κάνει την τιμή να ασχοληθεί για λίγο μαζί μας.
3.000.000. πήραν τι στα κομμάτια.....

1 σχόλια:

  1. και δεν μου λες, αν δεν ξερει η εναεριος ,ποιος ξερει να τα φτιαχνει , η πως δουλευουν;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.