21 Δεκεμβρίου 2009

14:19
4
Θα παρακαλούσα τους συνάδελφους τεχνίτες της εναέριου, αν ξέρουν βέβαια ή ας το ρωτήσουν εν πάση περίπτωσή και να μας απαντήσουν αν αυτό είναι εφικτό, τι γίνεται για παράδειγμα στο ψαλίδι του ΟΤΕ; Αν ένα όχημα της γραμμής 13, που πρέπει να κάνει διατήρηση πορείας, για κάποιο λόγο ακινητοποιηθεί κάτω από το ψαλίδι και εν συνεχεία έρθει για να περάσει με αλλαγή πορείας ένα όχημα της γραμμής 14, ποια θα είναι η συμπεριφορά του αυτόματου συστήματος; Θα κάνει αλλαγή πορείας στο 14αρι ή θα το στείλει ευθεία; Βέβαια παίζει και το σενάριο να ψάχνουμε να βρούμε την "κληματαριά"! Πράγμα που δεν το ευχόμαστε!

4 σχόλια:

  1. το ψαλιδι στον πειραια παιζει με τα δευτερολεπτα και θελει καποιο χρονικο οριο για να αλλαξει εαν τωρα ειναι η πεσουν 2 μαζι τοτε θα διατηρησουν την ιδια κατευθυνση,θα υπαρξει προβλημα αλλα ακομα ειναι καλυτερα ψαλιδια απο αυτα που τοποθετουμε τωρα διοτι εχουν και μπαταριες μεσα για συγρατηση δεδομενον και πληροφοριων σε περιπτωση διακοπης ρευματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μη λετε μαλακιες και μπερδευετε τον κοσμο,
    και 5 μαζι να ειναι τα βαγονια το ψαλιδι θα ακολουθησει τις εντολες που θα του δωσει το καθε βαγονι
    το προβλημα ειναι η ευαισθησια του δεκτη και η ισχυς του πομπου
    αυτα πρεπει να ειναι σωστα ρυθμισμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μηπως κανεις λαθος και δεν εχουν μπαταριες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προφανως καποιοι καταλαβαν λαθος, τι ρωτησα. Και δημιουργηθηκαν παρεξηγησεις. Δε ρωταω αν θα ειναι κολλητα το ενα οχημα με το αλλο και αν ειναι δυο ή πεντε. εγω λεω το εξης: Για τον α)-β) λογο ενα οχημα ακινητοποιηθηκε λιγο πριν περασει το ψαλιδι,απο βλαβη,εχει κατεβασει κεραιες και ως συνηθως ο οδηγος δεν εχει κανει μπλακαουτ, τοτε πως συμπεριφερεται το ψαλιδι; Θα αφησει το επομενο οχημα να περασει σωστα, ή θα παραμεινει στους κωδικους του χαλασμενου οχηματος; Αν η απαντηση ειναι αυτη που λεει ο Pankis, τοτε τα επομενα οχηματα θα κολλησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.