14 Δεκεμβρίου 2009

01:09
To Κέντρο Πληροφόρησης Εργαζομένων & Ανέργων ( ΚΕΠΕΑ ) μας ενημερώνει πως υπολογίζεται το Δώρο Χριστουγέννων .
Πατήστε πάνω στην εικόνα:
Όπως διαβάσατε στους χρόνους που δεν συνυπολογίζονται στο Δώρο Χριστουγέννων αναφέρει << Δεν λαμβάνεται υπόψη για τον υπολογισμό δώρων εορτών το διάστημα της απουσίας των εργαζομένων για συνδικαλιστική δραστηριότητα , δηλαδή ο χρόνος της συνδικαλιστικής άδειας.>>

Όπως έχουμε πει πολλές φορές ο νόμος αναφέρει ότι : Στους Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Γενικό Γραμματέα των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών οργανώσεων άδεια απουσίας έως 5 μέρες το μήνα αν τα μέλη τους είναι 500 και πάνω και ως τρεις μέρες αν είναι λιγότερα. Και αν υπολογίσετε και ότι στην ΣΣΕ 1984 οι συνδικαλιστές υπόγραψαν ότι θα παίρνουν ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ημέρες από ότι λέει ο νόμος τότε νομίζω ότι καταλαβαίνεται ότι οι κύριοι αυτοί παίρνουν παρανόμως όλα αυτά τα χρόνια ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΩΡΟ .

Και αναφέρομαι σε ΟΛΑ τα <<εκλεκτά>> μέλη του σωματείου μας οι οποίοι παίρνουν κάθε μήνα τις αυξημένες συνδικαλιστικές ημέρες αδείας τους αλλά δυστυχώς δεν κάνουν τίποτα απολύτως για να δικαιολογήσουν το λόγο που παίρνουν αυτές τις άδειες . ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ .

(Μόνο για ελιές ξέρουν να τρέχουν !!! )

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.