2 Δεκεμβρίου 2009

00:20
1
Σήμερα θα δώσουμε στην δημοσιότητα την δύναμη της κίνησης ( πριν τριών μηνών ) και πως κατανέμεται το προσωπικό . Ανοίξτε τα ματάκιά σας να δείτε πόσοι δουλεύουν στο βαγόνι και πόσοι έχουν << αράξει>> στις διάφορες θεσούλες .Πατήστε τη φωτό.
Όπως πολύ καλά μετρήσατε περίπου στους 250 οδηγούς βρήκαν τρόπο και << άραξαν>> . Όλοι τους γνωρίζουμε και γνωρίζουμε ακόμα καλύτερα και πόσοι από αυτούς είναι πραγματικά άρρωστοι ώστε να δικαιούνται να κατέβουν από το βαγόνι. Εγώ θα σας αναφέρω ότι το 2008 το ΕΛΙΝΥΑΕ (Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας ) εκπόνησε και κυκλοφόρησε μια μελέτη για τις αστικές συγκοινωνίες . Για διαβάστε να δείτε τι γράφει η επιτροπή για τους οδηγούς που απασχολούνται σε άλλες εργασίες :

Δεν πιστεύετε τα μάτια σας αυτά που διαβάζετε ;; Το ίδιο ακριβώς παθαίνει και ο εκάστοτε υπουργός που του στέλνουμε συνεχώς αιτήσεις για να στείλει οδηγούς και αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να έχουμε την απαιτούμενη δύναμη από οδηγούς ( σύμφωνα με το οργανόγραμμα ) και να μην μπορούμε να συμπληρώσουμε τις απαιτούμενες βάρδιες !!!! Και που να μάθει ότι για να συμπληρώνουμε τις ήδη κουτσουρεμένες βάρδιες έχουμε σε καθημερινή βάση 30 με 40 ΔΕΔΟΥΛΕΜΕΝΑ !!!!! Γιαυτό από τον καινούργιο χρόνο ακούγεται ότι θα υπάρξει περαιτέρω μείωση βαρδιών εάν δεν έρθουν σύντομα ενισχύσεις .......

1 σχόλια:

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.