25 Νοεμβρίου 2009

00:18
Σας έχουμε αποδείξει ότι προσπαθούμε να σας ενημερώσουμε όσο πιο σωστά και έγκυρα μπορούμε.
Είναι κάποιες λεπτομέρειες που σίγουρα οι πιο πολλοί από εμάς αγνοούν αλλά θα έπρεπε να γνωρίζουμε για να μπορούμε να διεκδικούμε το δίκιο μας ,να ξέρουμε τις υποχρεώσεις μας απέναντι στον εργοδότη , αλλά και τις δικές του απέναντι σε εμάς.
Το σίγουρο είναι ότι ο ΗΛΠΑΠ είναι ο πρώτος που στις συμβατικές του υποχρεώσεις προς τους εργαζόμενους δεν είναι εντάξει, (υγιεινή και ασφάλεια - γονική άδεια - ωράρια εργασίας σε κάποιες ειδικότητες - πενθήμερη και ΟΧΙ εξαήμερη εργασία - κ.τ.λ.) και βέβαια αυτό γίνετε με την ανοχή όλων των σωματείων του χώρου αλλά και τη δική μας άγνοια.
Τις περισσότερες βέβαια φορές ούτε και οι ίδιοι εκπρόσωποί μας γνωρίζουν τι ισχύει και τι όχι.
Τις άλλες πάλι με ένα μικρό αντάλλαγμα (να μην εργάζονται στο βαγόνι - να παίρνουν κανένα δεδουλευμένο - καμιά μη αναγγελλόμενη υπερωρία-κτλ.)πνίγουν τον κανονισμό υπέρ του εργοδότη και εις βάρος των υπολοίπων που εργάζονται 7:45 και με κόπο να βγάλουν τα δρομολόγια.
Αποφάσισα για σήμερα να σας παρουσιάσω την οργάνωση λειτουργίας του ΗΛΠΑΠ.
Έτσι για να ξέρουμε σε ποιο τμήμα ανήκουμε και τι αρμοδιότητες έχει η κάθε διεύθυνση και υποδιεύθυνση
Πατώντας πάνω στην εικόνα θα διαβάσετε ένα μικρό απόσπασμα και αν το βρίσκετε ενδιαφέρων πατήστε πάνω στο (μεταφόρτωση στον υπολογιστή σας για να το κατεβάσετε ολόκληρο.

ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.