7 Νοεμβρίου 2009

10:44

Συνάδελφοι γνωρίζουμε όλοι ότι τρία χρόνια τώρα γίνονται έργα επισκευής και αναβάθμισης στις εγκαταστάσεις του αμαξοστασίου της Αττικής, απαραίτητες βέβαια, αφού τα κτίρια ξεπερνούν το μισό και πλέον αιώνα ζωής και τα προβλήματα που παρουσίασαν (στα επιχρίσματα, στην σκεπή, στην στατικότητα κτλ.) ήταν πολλά και σοβαρά.
Από τις πρώτες παρεμβάσεις των τεχνικών συνεργείων που έγιναν φάνηκε η προχειρότητα και γρήγορα διαπιστώθηκε ο κακός προγραμματισμός αντιμετώπισης του έργου. Γι’ αυτό και ο σύλλογός μας είχε παρέμβει τότε με έγγραφο του (link), πράξη που θεωρήθηκε εχθρική και ενάντια στο συγκεκριμένο έργο από την τότε διοίκηση λέγοντάς μας το αμίμητο «μην πυροβολείτε το έργο». Έκτοτε για να μην θεωρηθεί ότι ο σύλλογός μας ήταν εμπόδιο στην ολοκλήρωση του δεν έδωσε συνέχεια.
Ολοκληρώνονται οσονούπω οι εργασίες και αυτοί που μας προέτρεψαν τότε να μην το πυροβολούμε, το «δολοφόνησαν» (οι φωτογραφίες παραπάνω). Ήδη άρχισε η «αποσύνθεση» στα γραφεία του δευτέρου ορόφου και η δικαιολογία για την τρύπα είναι το « φαινόμενο Bernoulli» (τώρα αν καταλάβατε εσείς τί εστί φαινόμενο Bernoulli πείτε το και σε μας).
Με το να αυξηθεί το κόστος δύο και παραπάνω φορές απ’ ότι ακούγεται, κακοτεχνίες να υπάρχουν παντού, η επίβλεψη να είναι ανύπαρκτη, οι καλοπροαίρετες φραστικές παρεμβάσεις σωματείων και υπαλλήλων για εξόφθαλμες κακοτεχνίες πάμπολλες, ποιος θα είναι εκείνος που θα αναλάβει την ευθύνη της παραλαβής του εάν δεν διορθωθούν οι κακοτεχνίες; Να δούμε θα ελέγξει ο ΗΛΠΑΠ αν το κόστος συμβαδίζει με την ποιότητα των εργασιών και των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί;
Άντε λοιπόν -Με τις υγείες μας ή εις υγεία των κορόιδων.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.