16 Οκτωβρίου 2009

01:00
3

Έμαθα σήμερα, ότι το πρωί έγινε της "κακομοίρας"! Τόλμησε κάποιος συνάδελφος, να πει:
Αν δεν έχει καλοριφέρ το όχημα, δεν το δουλεύω. Κάποιοι Ανευθυνό-Υπεύθυνοι, έβαλαν "χέρι" και στον οδηγό και στον τεχνίτη, που τόλμησε να αποσύρει το όχημα.

Κάπου άκουσα ότι ένας από τους ανωτέρους μας, όταν του είπαν ότι χωρίς καλοριφέρ, δεν ξεθολώνουν τα τζάμια, απάντησε:
Να πάρει εφημερίδες, να τα καθαρίζει!
Αν είναι αλήθεια όλα αυτά, θα έπρεπε, το λιγότερο να ντρέπεστε!
Ξέχασα όμως, ντρέπονται μόνο όσοι έχουν φιλότιμο! Από την καρεκλίτσα που κάθεστε, έχετε μαύρα μεσάνυχτα. Γιατί δεν κατεβαίνετε μια τέτοια βροχερή μέρα, να κάνετε ένα δρομολόγιο, σαν επιβάτες έστω, για να δείτε τι περνάμε όλη μέρα στο δρόμο για να βγει το δρομολόγιο; Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά ο χειμώνας είναι εδώ. Δεν έπρεπε να έχετε φροντίσει σαν προγραμματισμό για τον χειμώνα, να λειτουργούν όλα άψογα; (καλοριφέρ, καθαριστήρες). Γιατί κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια;
Μη μιλήσω και για το σωματείο μας, που είναι ο μεγάλος απών της υπόθεσης. Που είναι το σωματείο όταν το χρειάζεσαι; Πουθενά! Έχουμε συνδικαλιστική απραξία αυτόν τον καιρό! Σαν να έχουν πέσει όλοι σε χειμερία νάρκη!
Όλοι ψάχνονται, τώρα που βγήκε άλλη κυβέρνηση. Πάρτε το χαμπάρι, οι κυβερνήσεις έρχονται και φεύγουν, εμείς μένουμε!

3 σχόλια:

  1. Δεν θα φοβοσαστε κανενα << παχυδερμο κοιλαρα >> που σας απειλει σε οτι αφορα την ασφαλεια σας και των επιβατων . Θα ενημερωνετε αμεσως το σωματειο και το βαγονι θα το αποσυρετε . Διοτι εαν συμβει οτιδηποτε - στον οδηγο θα τα ριξουν ολα - και ο κοιλαρας θα το παιξει ιπποποταμος και θα κρυφτει κατω απο το νερο για να μην φαινεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι βρε καλαματιανε, και το σωματειο θα τρεξει ΑΜΕΣΟΣ να μας καλυψει. Εδω γελαμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.