30 Οκτωβρίου 2009

15:38
Εδω και τουλαχιστον ενα χρονο όλα τα πυρά των γραφόμενων της σελίδας τα δεχεται ένας και μόνο ,ο οποίος ναι μεν ήταν απο τους ιδρυτές της σελιδας η καλλύτερα της ΙΔΕΑΣ ΤΡΟΛΕΑΤΖΗΣ, αλλά για προσωπικούς λόγους αποχώρησε και μας βοηθούσε ΜΟΝΟ στην διόρθωση της εμφάνισης , της διάταξης , και μας έβρισκε λύσεις σε όποια προβλήματα υπήρχαν.

Σήμερα 30/10/09 ,μετα απο 15 μήνες , πιστεύουμε σωστής ενημέρωσης ,αποφασίσαμε να κλείση η σελίδα και μαζί όλες όσες υποστήριζαν τον ΤΡΟΛΕΑΤΖΗ.

(FACEBOOK - YOU TUBE - RADIO - STREAM TV - FORUM - UPLOAD SERVERS - ΤΕΧΝΙΚΑ - HACKER - DOMAIN MAILS - και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με την ιδέα που τον Άυγουστο του 2008 υλοποιήσαν μια παρέα συναδέλφων και φίλων.

Σ αυτούς τους μήνες γράφτηκαν περίπου 600 άρθρα ειδικού περιεχομένου , τα σχόλιά σας ήτανε 285 , στο FORUM τα μηνύματα άγγιξαν τις 80000 τα mail σας προς εμάς πάρα πολλά.

Η διαχείρηση του blog άλλαξε αρκετές φορές και οι συντάκτες ,άλλοι μείναν άλλοι φύγαν.

Κατ αρχάς θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τη στήριξη που μας δώσατε όλο αυτό το διάστημα (50000 και πλέων επισκέψεις) και τέλος όλους όσους αφιέρωσαν απο τον πολύτιμο χρόνο τους να πούν τη γνώμη τους η να παρουσιάσουν κάτι που μας αφορά.

Ευχαριστούμε τους :

ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ

ΟΔΗΓΟ

SMALL BROTHER

BIG BROTHER

MITCOS

ΖΑΜΠΕΤΑ

ΚΑΚΟΥΡΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ

ΑΓΓΕΛΟ 8988

WATERGATE

DINO

BILL

και εκείνους οι οποίοι μπήκαν σαν συντάκτες αλλά για δικούς τους λόγους προτίμησαν τη σιωπή.

Μένει ανοιχτό μόνο ενα blog το οποίο είναι καθαρά στην αρμοδιότητα του συναδέλφου και φίλου ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ kκαι μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει ενημέρωση απο εκεί.

http://hlpap.blogspot.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.