28 Οκτωβρίου 2009

16:33
3
Άλλη μια άθλια ανακοίνωση η οποία έχει σκοπό να εκφοβίσει τους οδηγούς και να υποβαθμίσει τους τεχνίτες. Που ακούστηκε να αποφασίζει ο τεχνίτης ότι το όχημα πρέπει να αποσυρθεί και να περιμένουμε τον επόπτη να πάρει απόφαση ΑΝ θα αποσυρθεί τελικά το όχημα. Τι τεχνική κατάρτιση έχει ο επόπτης ώστε να κρίνει αν η βλάβη που παρουσιάζει το όχημα επηρεάζει την ασφαλή συνέχιση του δρομολογίου και πρέπει να συμφωνήσει και αυτός !!!!! Κύριοι τα πράγματα αυτά είναι γελοία και γίνονται με την ένοχη ανοχή του σωματείου μας που σιωπά συστηματικά για δικούς του λόγους .Τα πράγματα είναι απλά και ΔΕΝ πρέπει να έρχεστε σε προστριβή με κανέναν ο οποίος αμφισβητεί την επαγγελματική σας επάρκεια και να βάζει παραπάνω από την δική σας ασφάλεια ( και κατά επέκταση των επιβατών ) την ανεπάρκεια ολόκληρου του συστήματος .
ΝΟΜΟΣ 2669/89 ΑΡΘΡΟ 26



Από την στιγμή που ο τεχνίτης αποφασίσει ότι η βλάβη δεν επισκευάζεται (και επηρεάζονται τα συστήματα ασφαλούς οδήγησης του οχήματος ) και το όχημα πρέπει να αποσυρθεί και ο επόπτης ( για δικούς του λόγους ) αρνείται, έχετε δικαίωμα να ζητήσετε ΕΓΓΡΑΦΩΣ την εντολή του . ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ - ΑΓΝΟΗΣΤΕ - ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΙΠΕ.

Ένα απλό παράδειγμα που οι περισσότεροι γελάτε και αδιαφορείτε και συνεχίζεται να δουλεύεται οχήματα χωρίς κόρνα.
ΚΟΚ ΑΡΘΡΟ 81

Πόσες φορές η κόρνα σας έχει σώσει από επικίνδυνες καταστάσεις ;;;;;;
Πόσες φορές η κόρνα σας έχει σώσει από συγκρούσεις ;;;;
Γιατί ο νόμος λέει για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ηχητικό όργανο προειδοποίησης ;;;;
Λέτε ο νομοθέτης να ήταν βλάκας και όλοι οι άλλοι είμαστε οι έξυπνοι ;;;;
Μικρές λεπτομέρειες που όλοι μας παραμελούμε αλλά μας σώζουν από σοβαρές καταστάσεις . Γιαυτό δεν πρέπει να αφήνεται κανέναν να σας εκθέτει σε κινδύνους που μπορούν να σας βλάψουν με πολύ σοβαρές συνέπειες .

3 σχόλια:

  1. Αφού εμείς οι οδηγοί με παλαιότερη ανακοίνωση του κ. Δρογώση γίναμε ασφαλιστές - εμπειρογνώμονες , σειρά τώρα πήραν και οι επιθεωρητές, επόπτες κλπ να γίνουν τεχνίτες... Τι πράγματα είναι αυτά κύριοι εκλεγμένοι? Κύριε Δρογώση έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή η ενημέρωση που κάνετε παιδιά, συγχαριτήρια. Και μαθαίνουμε κι εμείς οι "απ έξω" μερικά ενδιαφέροντα που δεν τα βλέπει ήλιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλαματιανέ έχεις απόλυτο δίκιο, σε κανένα δικαστήριο δεν θα δικαιωθεί ο οδηγός, γιατί αυτός και μόνο αυτός έχει την ευθύνη του οχήματος του, παρά μόνο όταν υπάρχει γραπτή εντολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.