2 Ιουλίου 2009

22:35
3


Όπως διαπίστωσα, στους φωτεινούς σηματοδότες της οδού Φιλελλήνων στη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αμαλίας, δημιουργείται καθημερινά σοβαρό κυκλοφοριακό πρόβλημα στην έξοδο των οχημάτων που κινούνται επί της οδού Φιλελλήνων προς τη Λεωφόρο Αμαλίας, με όλες τις δυσμενείς συνέπειες που αυτό συνεπάγεται.
Περισσότερα>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

3 σχόλια:

  1. Να απαγορευθεί τελείως η κίνηση ΙΧ στο κέντρο της Αθήνας.Όποιος θέλει κέντρο Αθήνας να πηγαίνει με τα Δημόσια μέσα αλλιώς να μένει σπίτι του ή να πάει στο χωριό του.

    2 Ιουλ 2009 6:31:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να απαγορευθεί η κυκλοφορία των Ι.Χ. από την Σταδίου - Φιλελλήνων και Αμαλίας - Πανεπιστημίου, όπως επίσης και στην Ακαδημίας.
    Στην απαγόρευση αυτή να μην υπάρχουν εξαιρέσεις.
    Τα τρόλευ και τα λεωφορεία ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ,το πρόβλημα στην κυκλοφορία το προκαλούν τα Ι.Χ.Ε. αυτ/τα και τζιπ. Αυτά ενοχλούν τα μέσα Μ.Μ., που εξυπηρετούν τους μη έχοντες.

    2 Ιουλ 2009 6:02:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικο Λαππα {τον τονο στο επωνιμο οπου νομιζετε }εχεις μπει ποτε σε ΜΜΜ Να δεις τι προβλημα εισαι εσυ και τι ΙΧ σου η σου τελειωσαν οι μαλακιες και αρχισες να ασχολισε με τα τρολλευ ;Αν θελεις ελα μια μερα μαζι να μαθεις πως λυνετε το κυκλοφορειακο του κεντρου γιατι ουτε οι [συγκινωνιολογοι} δεν ξερουν και ξερεις εσυ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.