17 Ιουνίου 2009

21:52
Απόσπασμα από την συνέντευξη ΥΜΕ 1/6/2009



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Έχουν αναφερθεί καταγγελίες οδηγών κοντά στην Ομόνοια κυρίως το βράδυ όταν πηγαίνουν να πιάσουν βάρδια. Και μάλιστα υπάρχουν δυο περιπτώσεις όπου οι καταγγελίες αναφέρουν ότι ξυλοκοπήθηκαν δυο οδηγοί. Ήθελα να σας ρωτήσω εάν έχετε ενημερωθεί γι’ αυτές τις καταγγελίες, πώς σκοπεύετε ν’ αντιμετωπίσετε το ζήτημα .



ΥΠΟΥΡΓΟΣ: Εδώ κοντά μας είναι και ο Διευθύνων και ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ, τυπικά σ’ εμάς καταγγελίες δεν έχουν περιέλθει, προφανώς είναι δημοσιογραφική η ενημέρωσή αυτή που μου λέτε. Εμείς πάντως σε κάθε περίπτωση, επειδή θα έχουμε χρέος να προστατεύουμε την ασφάλεια των λειτουργών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, εάν υπάρξει αντίστοιχη καταγγελία ή εν πάση περιπτώσει αντίστοιχο αναφερθέν συμβάν, προτιθέμεθα να λάβουμε όλα τ’ απαιτούμενα μέτρα.





Ο υπουργός δεν λέει ψέματα . ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ γιατί απλούστατα υπάρχουν οι συνδικαλιστές μας, που μας προσέχουν και μας φροντίζουν .

Τι και αν μας ξυλοκοπούν !!!!!

Τι και αν μας απειλούν με πιστόλια και μαχαίρια !!!!!

Τι και αν μας κλέβουν ακόμα και όταν βρισκόμαστε στην θέση του οδηγού !!!!

Τι και αν μας βάζουν ακόμα και βόμβες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ο υπουργός το λέει ξεκάθαρα : έχουμε χρέος να προστατεύσουμε....................

αλλά οι ρεμπεσκέδες οι συνδικαλιστές φωνάζουν : ΘΑΨΤΕ ΤΟ !!! ΘΑΨΤΕ ΤΟ !!!!

Και άμα σκοτωθεί και κανένας οδηγός ( χτύπα ξύλο ) θα βγουν και θα πουν όλοι : ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ . Ντροπή τους ................

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.