26 Ιουνίου 2009

23:07
Κυκλοφόρησε μια ακόμα ανακοίνωση σήμερα την οποία πιστεύω διαβάσατε όλοι, η οποία για μία ακόμα φορά εκφράζει την δυσφορία των οδηγών απέναντι στους εκπροσώπους μας στην ΕΝΩΣΗ.
Για το μόνο που έχω ένσταση είναι για τον αντιπρόεδρο Ξυδάκη:Καλά υπάρχουν συνάδελφοι που πιστεύουν ότι μπορεί αυτός να βολέψει κάποιον;Είστε τόσο αφελής ;
Όχι μόνο σημασία δεν του δίνουν αλλά τον κοροϊδεύουν κιόλας πίσω από την πλάτη του.Και το ωραίο είναι ότι αυτός νομίζει ότι προσφέρει σημαντικό έργο στο σωματείο.!!!!!!!
Με την ευκαιρία να σημειώσω και εγώ ότι: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟ BLOG ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.(άλλωστε μας πρόλαβε αυτός με ανακοίνωσή του η οποία υπάρχει στο blog).
Κατά τα άλλα κύριε Μαγουλά όπως τα ξέρετε , μπορεί σε κάποιους να χρωστάει 200!!!!! και 300!!!! ρεπό Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ αλλά εσείς από αλλού κοιτάτε να μαζέψετε τα ασυμμάζευταΟ προκάτοχός σας έλεγε:Δεν θα πάω εγώ φυλακή για σας. Τι εννοούσε άραγε;
Ένα διευθυντικό στέλεχος τις προάλλες υποστήριζε ότι:Η τελευταία σύμβαση έκανε ζημιά στον οργανισμό, γιατί φύγαν πολλοί με σύνταξη. Μας ήθελε βλέπεις μέχρι τελευταίας πνοής , αλλά δεν θα πάει στο μνημόσυνο του συναδέλφου αυτός μεθαύριο.
Τα λαμόγια ζούνε μόνο για τους διαγωνισμούς που έρχονται για τις Κολόνες , για τα ρούχα, για τα ψαλίδια ,και τόσους άλλους διαγωνισμούς που ΤΑΙΖΟΥΝ κόσμο και κοσμάκη μέσα στον ΗΛΠΑΠ.
Οι άδειες πλησιάζουν αλλά τα καλοκαιρινά δρομολόγια αρχίσαν θα είμαστε ΜΛΚΕΣ αν τους τα βγάζουμε , να πάνε αυτοί σε 50 λεπτα απο τη λαμπρινη τζιτζιφιές ,και όταν φτάσουν εκεί να τους έχει σπάσει η ΦΟΥΣΚΑ και να διαπιστώσουν ότι δεν έχει ΤΟΥΑΛΕΤΑ.
ΤΡΑΒΑΓΙΕΡΗΔΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ,ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ................



Για να σκάσει το χειλάκι....
Ο πατέρας, μεγάλος φαν της ακροαριστεράς, κομμουνιστής μέχρι κόκκαλο. Αραχτός, βλέπει στην τηλεόραση την Καννέλη με το τσιγάρο στο χέρι να βριζει τους πάντες και τα πάντα.Ο πιτσιρίκος του τον πλησιάζει με ένα βλέμμα απορίας.- Μπαμπά, πετάει ο ελέφαντας;- Τι μαλακίες ρωτάς ρε; Χάζεψες; Κάνεις παρέα με τίποτα δεξιούς στο σχολείο και σε ποτίζουν τίποτα;- Ρε μπαμπά, μια ερώτηση σου κάνω, πετάει ο ελέφαντας;- Καλά, χαζό είσαι; Είναι δυνατόν να πετάει ο ελέφαντας;- Μα ρε μπαμπά, εγώ διάβασα ότι πετάει!- Στο σχολείο στις μαθαίνουν αυτές τις μαλακίες; Που διάβασες εσύ ότι πετάει ο ελέφαντας;- Στον Ριζοσπάστη!- Καλά τωρα... Πετάει... Που λέει ο λόγος πετάει, δέκα μέτρα πάει και μετά πέφτει



2...


Πραγματικός διάλογος μέσω ραδιοεπικοινωνίας που έγινε τον περασμένο Ιανουάριο μεταξύ ενός αμερικανικού πολεμικού σκάφους και Καναδών, στα ανοικτά των ακτών της Νέας Γης : ΚΑΝΑΔΟΙ: "Παρακαλούμε, αλλάξτε την πορεία σας κατά 15 μοίρες νότια, για ν' αποφύγετε σύγκρουση..." ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: "Συνιστούμε ν' αλλάξτε εσείς την πορεία σας, 15 μοίρες βόρεια, για ν' αποφύγετε σύγκρουση..." ΚΑΝΑΔΟΙ: "Αρνητικό. Πρέπει εσείς να αλλάξετε την πορεία σας...". ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: "Σας ομιλεί ο κυβερνήτης αμερικανικού πολεμικού σκάφους, επαναλαμβάνω αλλάξτε αμέσως την πορεία σας" ΚΑΝΑΔΟΙ: "Αρνητικό. Αλλάξτε εσείς την πορεία σας...". ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ: "Είμαστε το αεροπλανοφόρο "USS LINKOLN" το δεύτερο μεγαλύτερο σκάφος του αμερικανικού στόλου Ατλαντικού! Συνοδευόμαστε από τρία αντιτορπιλικά, τρία καταδρομικά και μεγάλο αριθμό πλοίων συνοδείας! Σας διατάζω ν' αλλάξτε την πορεία σας, αλλιώς θα ληφθούν εναντίον σας μέτρα για να διασφαλισθεί η ασφάλεια του σκάφους...". ΚΑΝΑΔΟΙ: "Σας ομιλεί... φάρος! Kάντε ό,τι νομίζετε..."

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.