23 Ιουνίου 2009

22:18


















Γιατί δεν επιδοτούμαστε όσο θα έπρεπε ??????

Αφού το γνωρίζουν << οι μεγάλοι>>> γιατί δεν διορθώνουν τις αδικίες ?????

Ποιος είναι ο απώτερος σκοπός τους????

Νομίζω ότι όσοι μπορούν να σκεφτούν ξέρουν και τις απαντήσεις ...................



Το μεγάλο θέμα όμως είναι τι θα γίνει με τους λαθρεπιβάτες .



<< Εντονότερο είναι το πρόβλημα στα λεωφορεία της ΕΘΕΛ, στα τρόλεϊ και στο τραμ όπου το ποσοστό των λαθρεπιβατών υπολογίζεται σε 16%, στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο φτάνει το 12%, ενώ το κλειστό σύστημα του μετρό και η δύσκολη διαφυγή φαίνεται ότι λειτουργούν αποτρεπτικά για τους λαθρεπιβάτες, το ποσοστό των οποίων δεν ξεπερνά το 4%, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΑΣΑ.>>

660 .310.000 επιβάτες



223.441.000 ευρώ έσοδα



Αν αφαιρέσουμε και τα έσοδα από τις διαφημίσεις τότε πόσο είναι το συνολικό ποσό που εισπράττουμε από τα εισιτήρια ????????

Λέτε μόνο 16 % να είναι το ποσοστό λαθρεπιβατών ??? Σαφώς είναι πάρα πολύ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ το ποσοστό !!!!!

Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ σοβαρό και κανείς από ότι φαίνεται δεν είναι διατιθέμενος να αναλάβει δράση διότι φοβούνται το πολιτικό κόστος . Εξάλλου όπως έχω ξαναπεί ότι από την δεκαετία του 80 οι αστικές συγκοινωνίες παίζουν το ρόλο τους στις κοινωνικές παροχές των εκάστοτε κυβερνήσεων . Ως πότε όμως;;; Μας φαλιρίσατε με τις ιδέες σας . Τα πουλήσατε όλα . Έμεινε τίποτα άλλο να πουλήσετε;;;



Έτσι σκέφτηκαν :



Γ. ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ: Η λαθρεπιβίβαση είναι ένα μεγάλο κομμάτι, απλούστατα νομίζουμε ότι θα μπορούσε να εξειδικευτεί στη διαβούλευση που θα γίνει αργότερα με τους Δημάρχους, αλλά μπορώ να σας πω ότι ο ΟΑΣΑ προετοιμάζει ένα Σώμα Ελεγκτών πλέον, το οποίο θα είναι ενιαίο για όλους τους φορείς.

Δε θα βλέπετε πλέον τους οδηγούς της ΕΘΕΛ οι οποίοι βάζουν μια κάρτα στο πέτο και κάνουν τον ελεγκτή, πέραν του αντικειμένου που έχουν δηλαδή του οδηγού, θα έχουμε ένα Σώμα ομοιόμορφα ενδεδυμένο, ευγενέστατο, οι οποίοι θα ασκούν τον έλεγχο χωρίς να διαπληκτίζονται με το επιβατικό μας κοινό και νομίζουμε ότι κατ΄ αυτόν τον τρόπο θα μειώσουμε και τη λαθρεπιβίβαση.



ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Ένα σχόλιο…αυτό με τους ελεγκτές το έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές…..



Γ. ΠΑΝΔΡΕΜΕΝΟΣ: Θα γίνει άμεσα, τώρα θα γίνει. Μιλάμε για εκατό άτομα περίπου και θα το κάνουμε κατά τέτοιο τρόπο που δε θα μπουν στις δαπάνες, αλλά δεν μπορώ να σας το πω πως, υπάρχει τρόπος. Όταν είμαστε έτοιμοι θα σας το πούμε, άμεσα το Φθινόπωρο πιστεύουμε να ανατεθεί.







Εκατό άτομα θα ελέξουν 660.310.000 επιβατες !!!!!!

Επιτέλους βρέθηκε η λύση του προβλήματος !!!!!

ΣΩΘΗΚΑΜΕ



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.