28 Μαΐου 2009

22:35
1
Ωραίο το άρθρο περί χαμελαίων φίλε Κακούρε αλλά ο κόσμος ζητάει και κάτι παραπάνω σε ιδέες και κυρίως σε πράξεις. Απευθύνομαι σε εσένα γιατί οι υπόλοιποι είναι τεμπέληδες και θεωρούν την εκλογή τους (σαν συνδικαλιστές της κίνησης ) ευκαιρία να ξεκουραστούν για 2 χρόνια . Χώρια τα ψέμματα που μας αραδιάζουν συνεχώς θεωρούν την συνεχή εκλογή τους σαν συνδικαλιστές προνόμιο τους. Μου έστειλαν την φωτό και την δημοσιεύω για να μαθαίνουμε ΟΛΟΙ πόσο πίσω έχουμε ξεμείνει σε ΟΛΑ.

1 σχόλια:

  1. Συνάδελφε καλαματιανέ, πράγματι έχεις δίκιο, έχουμε κάνει “κοιλιά” μετά την υπογραφή της Σ.Σ.Ε. αυτό που μπορώ να πω από πλευράς μου είναι, όλοι όσοι αγωνιάτε να κατεβαίνετε στο σωματείο, στη λέσχη ή οπουδήποτε μπορείτε να συναντήσετε τους συνδικαλιστές σας και να μιλήσετε μαζί τους. Πιστεύω ότι δεν θα κάνει πίσω κανένας ειδικά για το ΤΑΥΤΕΚΩ και την δημιουργία νέου Μισθολογίου.
    Ό σύλλογος το μόνο που μπορεί να σας διαβεβαιώσει είναι ότι με τις μικρές δυνάμεις του κάνει και θα κάνει ότι μπορεί για να προχωρήσουν αυτά τα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.