14 Μαΐου 2009

08:31
Κακούρος: στη συνάντηση των σωματείων και επί των θεμάτων που συζητήθηκαν πάρθηκαν αποφάσεις και δημιουργήθηκαν επιτροπές.
α) επιτροπή για το μισθολόγιο (περιμένουμε τον διορισμό των υπηρεσιακών παραγόντων από τον Δ/ντα),
β) επιτροπή που θα παρακολουθεί την πορεία των έργων αμαξοστασίου Αττικής και Ρουφ. Το θέμα ΤΕΥΤΕΚΩ βρίσκεται σε καλό δρόμο θα σταλεί εντός των ημερών η απόφαση του Δ.Σ. στο υπουργείο και έχουμε ζητήσει ραντεβού με την κ. Υπουργό.
Τέλος αποφασίστηκε να σταλεί έγγραφο στο Δ.Σ. του ΗΛΠΑΠ ότι δεν μας εκπροσωπούν πλέον οι συνάδελφοι που μετέχουν σε αυτό και θα τους ζητήσουμε να παραιτηθούν. Ακόμα αποφασίστηκε να ζητήσουμε να παρευρίσκεται χωρίς δικαίωμα ψήφου ένας εκπρόσωπός μας που θα ορίσουμε για να έχουμε έτσι ενημέρωση για τις αποφάσεις του Δ.Σ.
Το αν θα παραιτηθούν και εάν γίνει δεκτό το αίτημα για τον εκπρόσωπο χωρίς ψήφο θα το δούμε στις επόμενες μέρες και είναι στο χέρι όλων των σωματείων να γίνουν και τα δύο.
troleatzis: Πως μπορεί να αλλάξουν οι εκπρόσωποι;;
Κακούρος: με το να απαιτήσουμε να παραιτηθούν και εάν δεν το κάνουν να τους δώσουμε στην χλεύη των συναδέλφων αφού πλέον δεν θα μας εκπροσωπούν παρά θα κάθονται εκεί για τα 400-500 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.