18 Μαΐου 2009

00:36

Όπως πάντα οι Διευθυντές Συγκοινωνιακού Έργου (και όχι μόνο)έτσι και αυτήν την φορά ’’προσέχουν’’ πάνω από όλα τους οδηγούς που στην ουσία είναι οι μόνοι που επιτελούν συγκοινωνιακό έργο...

Θα διαπιστώσετε λοιπόν και εσείς οι ίδιοι από αυτήν την ανακοίνωση (που βρίσκετε στα αριστερά) του κυρίου Δρογώση , την αυτόματη αντίδραση της εργοδοσίας ως προς την ενημέρωση μας για τα φυλλάδια που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας για την νόσο των χοίρων και που έπρεπε να μας γίνουν γνωστά εν μέσω αναρτήσεως τους στα Σταθμαρχεία , και στις Εξαγωγές των Αμαξοστασίων , αφού πρώτα για να μην μας διαφύγει το ενημερωτικό αυτό φυλλάδιο του Υπ. Υγείας μας το είχαν αναφέρει και οι κύριοι Επιθεωρητές, Ρυθμιστές και Εξαγωγείς ώστε να το διαβάσουμε.

Αλλά λυπάμαι ειλικρινά, διότι ξέχασαν να βγάλουν τα φυλλάδια αυτά από τα συρτάρια τους, που τα είχαν κρυμμένα και ως εκ τούτου ήταν αναμενόμενο για μία ακόμη φορά να μην ενημερωθούμε ποτέ εμείς για ένα τόσο σοβαρό θέμα όπως η νόσος των χοίρων.Μετά από αυτό και επειδή όπως λέει και ο κ. Δρογώσης στην ανακοίνωση του(θα μας ενημερώνουν για κάθε νέο φυλλάδιο που θα εκδίδεται) είμαι σχεδόν βέβαιος ότι τα επόμενα ενημερωτικά φυλλάδια θα μας διανέμονται από τα Χαυτεία για μην ξεχαστούμε καμία μέρα και δεν τα διαβάσουμε…Υ.Γ. Και για να μην ξεχνιόμαστε : Μάλλον κάποιοι παίζουν και παίζουν και με την ενημέρωση ως προς την υγεία μας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.