2 Απριλίου 2009

4 σχόλια:

  1. Σε ευχαριστουμε .Εσυ εισαι στη φωτογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα, στη φωτογραφία δύο είναι ο πατέρας μου. Αποφάσισα να σχολιάσω όχι για κανένα άλλο λόγο απλά για να σε ρωτήσω αγαπητέ Τρολεατζή από πότε τυχαία στιγμιότυπα ανθρώπων αποτελούν συνολικό πειστήριο της καλής ή όχι απόδοσής τους στη δουλειά? Αναφέρεσαι επίσης στους κατεβασμένους οδηγούς σαν να τους κάνει κάποιος χάρη που δεν είναι στο βαγόνι. Σε ενημερώνω ότι χάρη στους επιβάτες κάνουν, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους αλλά ο πατέρας μου μεταξύ άλλων προβλημάτων υγείας είναι και διαβητικός. Πες μου αγαπητέ Τρολεατζή, σε περίπτωση υπογλυκαιμίας αν ήταν ακόμα ανεβασμένος στο βαγόνι δεν θα αποτελούσε κίνδυνο? Τι θα έλεγες τότε? Συγγνώμη, δική σου φωτό και όνομα υπάρχουν κάπου στο blog? Mην κάθομαι και ψάχνω τζάμπα!
    Επίσης προσωπική μου άποψη, δεν το θεωρώ καθόλου αντρίκιο να εκθέτεις έτσι πρόσωπα και καταστάσεις! Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνεις αναφορά στην υπηρεσία σας αν θεωρείς ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους?
    Ολοκληρώνοντας, να επισημάνω ότι υπάρχει περίπτωση να φτάσεις κι εσύ στην ηλικία τους και να μην μπορείς να πάρεις τα πόδια σου από τα τόσα χρόνια δουλειάς στο βαγόνι, πράγμα που δεν το εύχομαι σε καμία περίπτωση. Ελπίζω να δω το σχόλιό μου δημοσιευμένο. Δεν έγραψα το όνομά μου αλλά ανέφερα ποιος είναι ο πατέρας μου άρα ξέρεις τουλάχιστον το επίθετό μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα μπορουσα να πω πολλα ,αλλα δεν θα το κανω για πολλους λογους.
    Δημοσιευω την απάντησή σου και κατεβαζω αυριο την αναρτηση.Σε καποια εχεις δικιο ,καποια αλλα μαλων δεν τα γνωριζεις , και καλλα κανεις, μακαρι ο πατερας σου να ξεπερασει οποια προβληματα υγειας εχει και να σε καμαρωνει οπως επιθυμει.Δεν τον γνωριζω, ετσι μου στειλαν τις φωτογραφιες, και ουτε εψαξα να βρω ποιος ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.