25 Μαρτίου 2009

21:25
Από σήμερα μπαίνω και εγώ στη ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ,και παρ όλο που ήθελα να ασχοληθώ με κάτι άλλο για αρχή ,είδα ένα σχόλιο του τρολεατζη και την απάντηση του κ.Καζαντζιδη ,όσον αφορά την ανακοίνωσή του με την αποχώρησή του από τη Διεύθυνση Εκμετάλλευσης Δικτύου.
Ας την πιάσουμε λοιπόν από την αρχή :
Η Διευθυνση στην οποία προΐσταστε λεγόταν ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ <ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ> ΔΙΚΤΥΟΥ όχι τυχαία, το κρατάμε και πάμε παρακάτω.
Λέτε ότι πήρατε την απόφαση να πετυχετε 2 ; στόχους, ο πρώτος να ανοίξουν οι πόρτες για τους εργαζόμενους, όλων των χρωμάτων.
Βεβαίως και τον επιτύχατε, δεν υπήρχε κλειδοκράτορας απ έξω όπως σε προκάτοχους σας και τα περισσότερα αιτήματα των υφισταμένων σας ικανοποιούνταν.
Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά όμως δεδομένου ότι έπρεπε να επιτευχθεί ο 2ος στόχος ο οποίος ήταν η ΑΥΞΗΣΗ της ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ.
Δηλαδή :με λιγότερους οδηγούς -1.6% να αυξήσετε τα δρομολόγια σε ποσοστό +11.5% ανά οδηγό!!!!! .Το 2002 δηλαδή κάναμε 90!!!!! δρομολόγια ο κάθε οδηγός παραπάνω.
Να αυξήσετε τα Εκτελεσθέντα δρομολόγια κατά 48.465!!!!!!!ποσοστό +7%,
Να αυξήσετε τα Οχηματοχιλιόμετρα ανά Οδηγό σε ποσοστό +15% η 145 χλμ ανά μήνα!!!!!!!
με τα νεύρα μανταλάκια να προλάβουμε να πάμε στο τέρμα στην ώρα μας (γιατί έχουμε φιλότιμο και δεν θέλουμε να φάμε δρομολόγιο) και βεβαίως να συν υπολογίσουμε τα ρεπό που χάσαμε με τον Διευθύνων που είχαμε το διάστημα εκείνο που ακολουθούσε την ίδια τακτική :να βγάλουμε από τη μύγα ξύγκι .Θυμηθείτε <ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ>.
Και συνεχίζετε ευχαριστώντας για την άψογη συνεργασία και την πολύ στενή επαφή που είχατε με την κίνηση και τα προβλήματά της .Επιτρέψτε μου να πω :πολύ μα πάρα πολύ στενή ΕΠΑΦΗ ,μας άφησε κουσούρια, ΟΧΙ δεν θέλουμε να μείνετε κοντά μας με όλες σας τις δυνάμεις ,φοβόμαστε για χειρότερα.
Από τα παραπάνω λοιπόν κ. Καζαντζίδη βλέπουμε ότι για τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας του οδηγού δεν κάνατε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ κατά την ώρα εργασίας ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ,και για να τελειώσω γιατί αρκετά συγχύστηκα που τα θυμήθηκα , ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ.
Ο ΗΛΠΑΠ είναι ζηλευτός οργανισμός γιατί οι εργάτες του έχουν φιλότιμο (προς το παρόν).
Θυμηθείτε και εσείς ΕΔΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.