24 Μαρτίου 2009

01:02
1
Πριν δυο χρόνια θυμάστε τις υποσχέσεις που μας έδιναν οι συνδικαλιστές μας ότι θα προσπαθούσαν την επόμενη φορά (τώρα δηλαδή) να διεκδικήσουν να πάρει και η κλειστή ομάδα προς άλλους εξωτερικούς αριθμούς , με καλύτερες χρεώσεις ,καλύτερες συσκευές και άλλες τέτοιες μπούρδες .
Εννοείται ότι δεν έγινε τίποτα, όπως και δεν πήραν είδηση και για τις συσκευές SAGEM .
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια . Οι κοπρίτες συνδικαλιστές μας δεν τους ενδιαφέρει γιατί η ένωση τους πληρώνει τα πανάκριβα κινητά τους και για τους εργαζόμενους 'ότι περισσέψει απ το καλάθι

Μπορεί κάποιος να μου πει, πόση επιδότηση συσκευής λαμβάνει κάποιος κάθε χρόνο όταν βρίσκεται με πρόγραμμα (πάγιο) σε εταιρία κινητής τηλεφωνίας ;
Σίγουρα όχι 40 ευρώ !!!! Και ειδικά όταν αφορά το πρόγραμμα 1100 συνδέσεις . Οι συσκευές που προτάθηκαν ήταν όλες της τάξεως των 80 ευρώ και προφανώς είναι η επιδότηση 2 χρόνων!!!! Τι να διάλεξη κανείς με τόσα λίγα λεφτά . ΜΟΝΟ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ . Συμπεράσματα:
1) Αφήστε τα όνειρα για να μπορούμε να παίρνουμε και εμείς προς όλους τους αριθμούς με την ανάλογη χρέωση φυσικά.
2) Οι κοπρίτες μας για άλλη μια φόρα ήταν ΑΠΟΝΤΕΣ από τις εξελίξεις
3) Ρωτήστε στην ΤΕΧΝΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΊΑ τι συσκευές θα δώσουν, ( όλες κοστίζουν πάνω από 200 ευρώ)
4) Γιατί δεν μας δίνετε το δικαίωμα με αυτή την πάρα πολύ μικρή επιδότηση ΟΠΟΙΟΣ θέλει να συμπληρώση λεφτά και να πάρει καλύτερη συσκευή .
5) Σιγά μην γίνει τίποτα από αυτά .
6) ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΡΗ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΤΑ ΗΛΠΑΠ

ΥΓ. Προσωπικά συμφωνώ με τον τρελό που τα έχει 400 !!!

1 σχόλια:

  1. Καλα τα λες μεχρι ενος σημειου.Εγω προσωπικα εχω περιπου 40-50ευρω καθε μηνα κρατησεις,για τον λογαριασμο του κινητου.Νομιζω λοιπον οτι με αυτους τους λογαριασμους,δικαιουμε κατι παραπανω.Δεν περιμενω ομως τον ΗΛΠΑΠ,για να παρω κινητο.Αν δεν μ'αρεσει παιρνω αλλο με εξοδα δικα μου.Το προβλημα το πραγματικο,δεν ειναι τα κινητα,το προβλημα ειναι η εταιρια,οσο πιο γρηγορα το καταλαβετε,τοσο το καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.