4 Μαρτίου 2009

09:51

Τις παραιτήσεις σχεδόν όλων των προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων ΔΕΚΟ του υπουργείου Μεταφορών ζήτησε η νέα διοίκηση του υπουργείου, σύμφωνα με πληροφορίες.
Ο νέος υπουργός Μεταφορών Ευρ. Στυλιανίδης και ο γενικός γραμματέας Δημ. Πλατύς προχωρούν σε σαρωτικές αλλαγές, σε όλες τις ΔΕΚΟ, που εποπτεύει το υπουργείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ζητήθηκαν οι παραιτήσεις του διευθύνοντος συμβούλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Γιάννου Μιχόπουλου, των ΗΛΠΑΠ Παναγιώτη Κανελλόπουλου, του ΟΑΣΑ Αβραάμ Γούναρη και του ΗΣΑΠ Νίκου Παπαθανάση.
Μαζί με τους διευθύνοντες συμβούλους, απομακρύνονται πιθανότατα και όλοι οι πρόεδροι.
Άγνωστη θεωρείται η τύχη του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΕ Γ. Γιανούση και της ΕΘΕΛ Γ. Στεργίου.
Στον ΗΛΠΑΠ μετακινείται πιθανότατα ο καθηγητής Κώστας Μαγουλάς, από τον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων και στον ΟΑΣΑ ο ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης ΚΠΣ Γεώργιος Παντρεμένος.


Μεγάλες αλλαγές στις διοικήσεις των επιχειρήσεων και οργανισμών του υπουργείου Μεταφορών ετοιμάζει από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες ο αρμόδιος υπουργός κ. Ε. Στυλιανίδης.Ηδη μέσω του αρμοδίου γενικού γραμματέα του υπουργείου κ. Δ. Πλατή ζήτησε στοχευμένα τις παραιτήσεις προέδρων και διευθυνόντων συμβούλων πολλών από τις ΔΕΚΟ εποπτείας του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σίγουροι προς αντικατάσταση είναι οι διευθύνοντες σύμβουλοι του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών (ΟΑΣΑ), ΗΣΑΠ, ΗΛΠΑΠ κ.κ. Μ. Γούναρης, Ν. Παπαθανάσης και Δ. Κανελλόπουλος. Ανοιχτές είναι επίσης οι αποφάσεις για αλλαγές σε τραμ και μετρό

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.