7 Φεβρουαρίου 2009

22:45
Ξεκινώ με την επόμενη παρατήρησή μου: Ο ΠΙΝΑΚΑΣ δημιουργεί δέκα τετράδες ατόμων. Η κάθε τετράδα έχει ακριβώς τα ιδια ΡΕΠΟ και ανά δύο αντίθετη βάρδια (πρωί-απόγευμα). Δηλαδή : τα δύο άτομα έχουν τα ίδια ακριβώς ρεπό και την βάρδια (πρωινή ). Τα άλλα δύο έχουν τα ίδια ρεπό αντίθετη βάρδια (απόγευμα) . ΔΥΟ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΖΕΥΓΗ ΑΤΟΜΩΝ. Παράδειγμα: ας πούμε ότι έχω στον πίνακα Α/Α 1 . Το αντίστοιχο άτομο το οποίο έχουμε τα ίδια ακριβώς ρεπό και είμαστε αντίθετη βάρδια είναι το άτομο με Α/Α 11. Προχωρώντας παρακάτω στον πίνακα βλέπουμε και το άλλο ζεύγος Α/Α 21 , Α/Α31. Και για όσους δεν το κατάλαβαν ο αριθμός 1 και 21 έχουν τα ίδια ρεπό και την ίδια βάρδια (πρωί η απογεύμα) και το ακριβώς αντίθετο με τα ίδια ρεπό έχουν οι αριθμοί 11 και 31. Ελπίζω να το καταλάβατε . Ομοίως έχουν όλοι οι αριθμοί στο πίνακα προσθέτοντας +10.
2,12,22,32 ................ 3,13,23,33 ΑΠΛΟ;;;;;; Εύκολο είναι να ξεχωρίσετε που βρίσκετε ο αμοιβαίος σας, ποιά μητρώα πάνε μπροστά σε ρεπό, ποιά πίσω, σε όλους τους πίνακες γιατί ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ. Μετά απο ολα αυτά έχω δύο απορίες και θέλω να στείλετε τα σχόλια σας και τις διαπιστώσεις σας.. Πρώτον. Στο παράδειγμα ανέφερα οτι είμαι στον Α/Α 1 . Επίσης είπαμε οτι ο αριθμός με Α/Α 21 είναι ακριβώς ο ίδιος (σε ρεπο και βαρδια). Με ποιά λογική δεν με έβαλαν να ειμαι στο Α/Α 21;;; Μήπως έχει καλύτερες βάρδιες ο 21 απο τον 1 που με έβαλαν;;;
Δεύτερον . Οι αμοιβαίοι παραπονούνται οτι έχουν την μία εβδομάδα πχ. τις βάρδιες με αριθμούς 1,2,3,4,5 και την επομένη εβδομάδα που παίρνουν τις βάρδιες του αμοιβαίου τους να είναι οι ακριβώς ίδιες 1,2,3,4,5 . Στον πίνακα βλέπετε εσείς να υπάρχει τέτοια ακριβής συνέχεια αριθμών και που. Θέλω οι αμοιβαίοι να μου στειλουν Α/Α. Ομιλώ για αμοιβαίους και σύμφωνα με τα παραπάνω που ισχύουν. Όχι θεσεις 29,30 που ειναι διαφορετικές μεταξύ τους σε ρεπό αλλά υπάρχει ίδια συνέχεια αριθμών ως ενα σημείο . Αυτά προς το παρόν .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.