7 Ιανουαρίου 2009

01:21
3
Όπως είχε ανακοινώσει τον Σεπτέμβριο ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών Κωστής Χατζηδάκης από την 1η Ιανουαρίου 2009 το Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών, εντάσσει τις αρχές της Οικονομικής – Οικολογικής οδήγησης (Ecodriving) στις εξετάσεις των νέων υποψήφιων οδηγών, θεωρώντας προαπαιτούμενο για την απόκτηση διπλώματος τη γνώση των βασικών αρχών που κάνουν την οδήγηση πιο φιλική στο περιβάλλον.
Συνημμένα Αρχεία

3 σχόλια:

  1. καλο να λεμε ολοι την αποψη μας και σας ευχαριστω γι αυτο τον troleatzh και τους αλλους...........
    αλλα μα δεν σας αρεσει καποια αποψη αγαπητοι ιδρυτες του μπλοκ
    δεν ειναι σωστο να μπλοκαρεται το IP καποιου ωστε να μην μπορει να σας γραφει .... αυτο ειναι η απολυτη χουντα τα συλληπητηρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΗΤΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ CBOX ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ TROLEATZI H ΦΟΒΑΣΑΙ ΚΑΤΙ?????!!!!!!!!
    trellos: Να σου απαντησω εγω γιατι ειταν κλειστο, επειδη δεν προλαβε ο τρολεατζισ να παει στην τραπεζα και να πληρωση για την συνδρομη και ετσι το κλεισανε απο τον κεντρικο σερβερ.
    κερκυραιος: αυτοι που το ξερουν δε μιλουν και το ξαναλεω εκτος του χρηματος και οι ωρες που σπαταλατε απο τη προσοπικος χρονο ειναι πολυτιμες για αυτο δε χρειαζονται απολογιες αλλα ολοι να βοηθαμε οπως μπορουμε
    νταλικερης: τριτον σιγουρα πιστευω οτι η προσπαθεια σας ειναι αξιοθαυμαστη. με διαφημησεις δεν θα μπορουσατε να καλυψετε μερος τον λειτουργικων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΕ Η ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗ Η ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ 96.. Φ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΙΝ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ...

- τηρήστε τους κανόνες δεοντολογίας.
- κάντε εποικοδομητική κριτική, με επιχειρήματα.
- δικαιούστε να διαφωνείτε.